Pārtraukta, iespējams, jūrā pazudušā laivotāja meklēšana

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Iespējams, vakar jūrā pazudušā laivotāja glābšanas darbi šodien ir pārtraukti, jo pārmeklētas visas iespējamās vietas, kur cietušais varētu būt, taču cilvēks netika atrasts, informēja Krasta apsardzes dienestā.

Pazudušo cilvēku pie Šķēdes esot meklējuši gan Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienesta, gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji, taču bez rezultātiem.

Pēc sākotnējas informācijas laivotājs ar gumijas laivu izbraucis jūrā bez individuāliem glābšanas līdzekļiem un pazudis. Informācija saņemta vakar ap plkst. 21.

Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienesta Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs vakar norīkojis patruļkuģi P-06 «Cēsis» doties uz meklēšanas rajonu un uzsākt meklēšanas un glābšanas darbus, informē Krasta apsardzes dienestā.

Kā ziņots, VUGD ziņots, ka laivotājs pazudis Grobiņas novadā. Neilgi pēc ierašanās notikuma vietā glābēji krastā atraduši tukša gumijas laivu, bet cilvēks netika atrasts. VUGD iepriekš pieļāva, ka izsaukums bijis maldinošs, norādot, ka «diez vai cilvēks varējis kaut kur aizpeldēt šādā laivā».

Krasta apsardzes dienests atkārtoti informē, ka visiem cilvēkiem, kas atrodas uz ūdens ir jābūt individuāliem glābšanas līdzekļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu