Sauriešos ugunsgrēkā gājuši bojā četri vīrieši

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Stopiņu novadā, Sauriešos, šodien ugunsgrēkā gājuši bojā četri vīrieši, apliecināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste. Ugunsgrēka platība bijusi gana maza – četri kvadrātmetri, un varētu būt degusi kāda sadzīves tehnika, piemēram, televizors vai dators.

Izsaukumu par to, ka Līdumnieku ielā divstāvu dzīvojamā mājā redzami dūmi, ugunsdzēsēji saņēma ap plkst.15.44. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja spēcīgu sadūmojumu ēkas otrajā stāvā un, pārmeklējot telpas, vienā no dzīvokļiem atrada četrus bojāgājušus vīriešus, kuru vecums un personība tiek noskaidroti.

Sabiedrisko mediju portāls «lsm.lv» vēsta, ka ugunsgrēks noticis divstāvu dzīvojamā mājā Sauriešos, Līdumnieku ielā. Dzīvoklis bija izbūvēts divos stāvos, un bojāgājušie atrasti mansarda stāvā.

Visi bojāgājušie ir vīrieši, bet pagaidām nav zināms, vai viņi ir vienas ģimenes locekļi.

Ugunsgrēka platība bijusi gana maza – četri kvadrātmetri, un varētu būt degusi kāda sadzīves tehnika, piemēram, televizors vai dators.

Glābēji pieļauj, ka bojāgājušie ir nosmakuši vai saindējušies ar gāzēm no degošajiem priekšmetiem. Savukārt

policija vairās nosaukt kādas versijas.

Ugunsgrēks šobrīd ir likvidēts.

Notikušā apstākļus noskaidros Valsts policija. Tās pārstāve Diāna Lūkina informēja, ka par notikušo ir sākts kriminālprocess un tiks nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu ugunsgrēka cēloni. Plašāka informācija, iespējams, būs zināma rīt.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, šajā ēkā lielākoties dzīvo sociāli nelabvēlīgas ģimenes un reizēm tajā notikušas iedzeršanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu