Uz Latvijas-Krievijas robežas atklāj 28 760 kontrabandas cigarešu (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) muitas amatpersonas, veicot muitas kontroles pasākumus uz Latvijas-Krievijas robežas, atklāja 28 760 cigarešu kontrabandu ar Baltkrievijas Republikas akcīzes nodokļa markām.

Ceturtdien, 30.jūlijā, Terehovas muitas kontroles punktā tika veikta iebraucošā vieglā automobiļa "Citroën" padziļinātā kontrole. Pārbaudes gaitā muitas amatpersonas konstatēja, ka automobiļa panelī pie ātrumu pārslēdzēja roktura, zem automobiļa grīdas, pie degvielas uzpildes vietas un automobiļa aizmugurējā spārna kreisajā daļā ir izveidoti slēpņi, kuros atrodas cigaretes.

Kopumā kontroles rezultātā tika izņemtas 28 760 cigarešu "MINSK" un "NZ" ar Baltkrievijas Republikas akcīzes nodokļa markām.

30.jūlijā VID Muitas policijas pārvaldē uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 190.panta pirmās daļas.

Aizturēts viens Baltkrievijas Republikas pilsonis, kuram piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Kriminālprocesa ietvaros transportlīdzeklis, ar kuru tika īstenota kontrabandas cigarešu ievešana Latvijas Republikas muitas teritorijā, izņemts.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu