Spēcīgākos atkal izaicina "Karostas mezgls" (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

26.septembrī, Liepājā norisināsies atraktīvas piedzīvojumu sacensības dabā "Karostas mezgls", kurās dalībniekiem būs jāpieveic 7 km gara trase ar vairāk nekā 30 šķēršļiem un uzdevumiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja Liepājas sporta sērijas "Izrāviens" komunikācijas vadītājs Mārtiņš Jansons, "Karostas mezgla" trase vīsies cauri atpūtas vietai "Beberliņi" un tās pieguļošajai teritorijai, kuras autentisko un vēsturisko auru papildinās vairāk nekā 30 gan dabiski, gan mākslīgi radīti šķēršļi un interesanti uzdevumi. Ceļš līdz finišam dalībniekiem būs izaicinošs, jo lietā būs jāliek savas skriešanas, smagumu pārvietošanas, līšanas un citas prasmes.

"Esam veikuši izmaiņas skrējēju startēšanas kārtībā, kurā visi dalībnieki pēc sacensību pieteikšanās kārtas numura tiks sadalīti grupu skrējienos ar intervālu," norāda pasākuma organizators Reinis Rozītis. "Plānojam, ka jaunā sistēma ļaus ikvienam Karostas mezgla dalībniekam distanci veikt raiti un bez liekas drūzmēšanās pie šķēršļiem."

Šogad piedzīvojumu sacensībās būs arī vairāki citi jauninājumi, lai vienlīdz pārbaudītu dalībnieku spēku, veiklību un ātrumu, kā arī padarītu skrējienu dinamiskāku un interesantāku dalībniekam.

Sporta sērijas "Izrāviens" rīkotāji 9. un 16. eptembrī aicinās dalībniekus un citus interesentus uz "Karostas mezgla" aktīvajiem vakariem, lai treneru vadībā palīdzētu sagatavoties sacensībām. Aktīvos vakarus vadīs sporta kluba "CF Liepāja" un Zemessardzes 44.kājnieku bataljona pārstāvji.

Dalībnieki aicināti pieteikties startam 26.septembra sacensībās gan individuāli, gan komandā. Komandas sastāvā jābūt četriem dalībniekiem, kurā noteikti jābūt pārstāvētiem abiem dzimumiem. Reģistrācija mājas lapā www.izraviens.eu līdz 23.septembrim. Tur arī atrodama detalizētāka informācija par dalības maksām.

Jāatzīmē, ka ar naudas balvām tiks prēmēti individuālā skrējiena un komandu cīņu uzvarētāji, bet ar vērtīgām piemiņas balvām tiks apbalvoti 1. – 3.vietu ieguvējus vīriešu un sieviešu grupās, kā arī trīs ātrākās komandas.

"Karostas mezglu" rīko Liepājas Vieglatlētikas klubs sadarbībā ar Liepājas pilsētas domes Sporta pārvaldi.

"Karostas mezgls 2014" atskata video: https://vimeo.com/107896290

Izturības un veiklības skrējiens "Karostas mezgls" norisināsies sporta sērijas "Izrāviens" ietvaros, kas radīta, lai bagātinātu pilsētas sporta dzīvi. Visi finišējušie turpinās cīņu par sporta sērijas "Izrāviens" kausu. Jau vēstīts, - lai to iegūtu, dalībniekiem jāpiedalās vismaz trīs sporta sērijas "Izrāviens" sacensībās. Jo, finišējot katrā no pasākumiem, papildus konkrētā pasākuma apbalvojumiem dalībnieks saņems ieskaites punktus, kas ļaus pretendēt uz lielo balvu. Kopumā tiks apbalvoti labākie seši vīrieši un sievietes individuālajā vērtējumā.

Pašreizējie sporta sērijas kopvērtējuma līderi sieviešu un vīriešu grupās pēc sporta sērijas pirmajiem diviem posmiem – "Jēkaba krosa" un "Liepājas pusmaratona", ir liepājnieki Irīna Štūla-Pankoka un Kaspars Tūbelis.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu