Piedegot ēdienam, cietis vīrietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/bensutherland

Piedegot ēdienam, vakar Jēkabpilī cietis vīrietis, kurš saindējies ar degšanas produktiem, TVNET informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst. 16.37 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Pils rajonu Jēkabpilī, kur dzīvojamā mājā bija izveidojies sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka piecstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī uz plīts 0,2 kvadrātmetru platībā bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens.

Ugunsgrēkā cieta 68 gadus vecs vīrietis, kurš saindējās ar degšanas produktiem un tika hospitalizēts. Plkst. 17.06 ugunsgrēks tika likvidēts.

VUGD aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un neatstāt bez pieskatīšanas ēdienu uz plīts, jo tas var novest pie ugunsnelaimes. VUGD iesaka ikvienā mājā uzstādīt dūmu detektorus, jo tas ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā laikus pamanīt iespējamo ugunsnelaimi un līdz ar to pasargāt sevi, savas mājas un līdzcilvēkus no iespējamām briesmām.

Vakardien ugunsdzēsēji glābēji devās dzēst ugunsgrēkus, kuros dega atkritumi, elektrības vadi, kūdra, motocikls, četras vieglās automašīnas, sodrēji dūmvadā, dārza māja un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 29 izsaukumus, no kuriem deviņi bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 16 uz glābšanas darbiem, savukārt četri no izsaukumiem bija maldinājumi. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu