Video: Limbažos jaunietis uzkāpj «Lattelecom» tornī, bet paša spēkiem lejā netiek

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kadrs no Youtube video

Neikdienišķi notikumi sestdien, 6.februārī, risinājušies Limbažos - tur «Lattelecom» tornī uzkāpis kāds pārgalvīgs drosminieks, kuram drosmes uzkāpt pietika tikai vienā virzienā, bet lejā tikt viņš vairs nav spējis, vēsta sabiedrisko mediju portāls lsm.lv.

Notikumus fiksēja kāds aculiecinieks. Video gan nav saklausāms, kāds dialogs norisinājies starp neveiksmīgo kāpēju un glābēju; nav arī zināms, vai persona, kas sasniegusi šo virsotni, izvirzījusi kādas prasības.

Tā kā vīrietis, šķiet, saviem spēkiem nav spējis tikt lejā, iesaistījušies Valsts ugunsdrošības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki.

VUGD glābēji izmantojuši ceļamkrānu, lai nokļūtu torņa galotnē. Tikmēr kāpējs māja cilvēkiem, kuri lejā noskatījās uz notiekošo.

Kad ceļamkrāns sasniedza savu maksimālo augstumu, VUGD darbiniekam tālāk nācās izmantot kāpnes, lai nokļūtu pie vīrieša, kas bija uzkāpis pašā torņa augšā. Redzams, ka vīrietis tika aprīkots ar drošības stiprinājumu, un ilgais ceļš lejup varēja sākties.

«Brauca ar celtni pēc tā stulbeņa pakaļ?» dzirdams kādas aculiecinieces komentārs. «Lai sēž!»

Tornī kāpēju lejā sagaidīja pulciņš limbažnieku un policijas darbinieki. Notikuma vietu pameta arī trīs VUGD brigādes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu