Saistībā ar remontu vasarā slēgs Madonas slimnīcas dzemdību nodaļu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Saistībā ar remontu vasarā tiks slēgta Madonas slimnīcas dzemdību nodaļa, informēja pašvaldībā.

Plānots, ka vasarā tiks sākts dzemdību nodaļas remonts. Pērn pavasarī Madonas slimnīcas dzemdību nodaļa saņēma mērķa ziedojumu 155 000 eiro apmērā dzemdību nodaļas renovācijai un pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai.

Pašvaldība informē, ka pa šo laiku veikti visi sagatavošanās darbi, lai varētu sākt renovāciju. Ziedojums tiks ieguldīts dzemdību nodaļas ventilācijas sistēmas rekonstrukcijā, skaņu izolācijas uzlabošanā, kā arī kosmētiskajā remontā. Attiecīgi tiek domāts arī par jaunu mēbeļu un sadzīves aprīkojuma iegādi palātās.

Līdz ar to kādu laika posmu slimnīcas dzemdību nodaļa būs slēgta. Provizoriski tas varētu būt no šā gada jūnija sākuma līdz augusta vidum, norāda pašvaldība.

Savukārt rudenī no Madonas slimnīcas telpām uz Mārcienu tiks pārcelts pansionāts, tādējādi atbrīvojot aptuveni 400 kvadrātmetrus plašas telpas, kas nepieciešamas slimnīcas funkciju veikšanai. Plānots, ka telpās atradīsies ambulatorie pakalpojumi, rehabilitācijas nodaļa, dienas stacionārs, kā arī būs nakšņošanas iespēja pacientiem, kuri netiek stacionēti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu