Saistībā ar «Artilērijas pagrabos» Daugavpilī notikušo kautiņu aizturēti četri jaunieši

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Saistībā ar mēneša sākumā Daugavpils klubā «Artilērijas pagrabi» notikušo konfliktu, kas izvērtās kautiņā, aizturēti četri jaunieši, informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Anastasija Laizāne.

Naktī no 6.maija uz 7.maiju Daugavpils atpūtas klubā «Artilērijas pagrabi» tika izprovocēts konflikts apmeklētāju starpā, kas izvērtās kautiņā. Konflikta rezultātā daži apmeklētāji guva miesas bojājumus, kā arī tika traucēta sabiedriskā kārtība un kluba darbs.

Precizējot notikušā apstākļus, policijai izdevās noskaidrot, ka tonakt atpūtas klubā ienāca vairāki jaunieši, kuri, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas, rupji traucēja iestādes darbu un sabiedrisko kārtību, izraisīja konfliktu ar apmeklētājiem. Par minēto notikumu tika sākts kriminālprocess.

Veicot izmeklēšanu, tika identificētas konfliktu izraisījušo jauniešu personības, un šonedēļ policija aizturēja četrus jauniešus – divus 17 gadus un divus 18 gadus vecus. Jāpiebilst, ka viens no aizturētajiem jauniešiem - 18 gadus vecs - jau ir nonācis pretrunā ar likumu, proti, nonācis policijas redzeslokā par līdzīga rakstura huligāniskām darbībām, par ko pret šo personu bija sākts kriminālprocess, kas šī mēneša beigās tiks izskatīts tiesā.

Policija turpina izmeklēšanu, kas sākta pēc Krimināllikuma 231.panta 2.daļas - par huligānismu, ja to izdarījusi personu grupa vai ja tas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu cietušajam vai ar mantas bojāšanu vai iznīcināšanu. Par šādu noziegumu likums paredz līdz pieciem gadiem ilgu cietumsodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu