Raiskuma pagastā aizdegusies dzīvojamā māja; divi cilvēki evakuēti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 19.decembri, plkst.15.26 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Pārgaujas novada Raiskuma pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā, pilsētas informācijas portālu Cesis.lv informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Inta Šaboha.

Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka 30m2 platībā deg ēkas pirmā stāva griestu pārsegums, otrā stāva dzīvokļa grīda un sadzīves mantas.

No blakus esošajiem dzīvokļiem ugunsdzēsēji glābēji evakuēja divus cilvēkus un suni. Ugunsgrēka dzēšanas darbu laikā cieta ugunsdzēsējs glābējs, kurš tika hospitalizēts. Plkst.18.57 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 19.decembra plkst.6.30 līdz 20.decembra plkst.6.30, VUGD saņēma 30 izsaukumus, no kuriem 15 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 11 uz glābšanas darbiem, bet četri no izsaukumiem bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu