Aucē par vairāk nekā miljonu € sākta trīs ielu pārbūve

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Aucē sākta Miera, Bēnes un Tehnikas ielu pārbūve, kas kopumā izmaksās vairāk par vienu miljonu eiro, zināja Auces novada pašvaldībā.

Teju 700 metru garumā tiks sakārtota Miera iela, kā arī Bēnes iela 100 metru garumā. Abas ielas nepieciešamas uzņēmējdarbības attīstībai. Būvniecības laikā tiks pārbūvēti elektroapgādes tīkli, siltumapgādes, ūdensapgādes un kanalizācijas tīkli, arī lietus ūdens kanalizācijas tīkli. Tiks izbūvētas arī ietves un jaunas brauktuves ar asfaltbetona segumu.

Projekta kopējās izmaksas ir 984 775 eiro, no tiem Eiropas reģionālā attīstības fonda finansējums ir 790 063 eiro.

Paredzams, ka ielu būvdarbi ilgs līdz 2018.gada rudenim.

Tāpat oktobra sākumā par pašvaldības budžeta līdzekļiem sākti arī Tehnikas ielas atjaunošanas darbi, kuru kopējais finansējums ir 80 000 eiro. Ielas pārbūves darbus labvēlīgu laika apstākļu gadījumā plānots pabeigt jau šajā gadā.

Darbus abos objektos veic SIA «Ceļu būvniecības sabiedrība «Igate«».

Pašvaldībā uzsver, ka projektu realizācija kopumā nodrošinās pilsētas konkurētspējas stiprināšanu, uzņēmējdarbības attīstību, darba vietu un sabiedrisko pakalpojumu pieejamību un sasniedzamību, dzīves vietas pievilcības un dzīves kvalitātes celšanos, izveidojot un pilnveidot kvalitatīvu, mūsdienīgu, drošu ielu un saistīto infrastruktūru.

Būvdarbu laikā iedzīvotāji aicināti būt saprotoši un rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu