Uz šosejas Tallina-Pērnava-Ikla gājis bojā pasažieru autobusa vadītājs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Šorīt Igaunijā šosejas Tallina – Pērnava – Ikla 142. kilometrā noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kurā gājis bojā 61 gadu vecs pasažieru autobusa vadītājs. Negadījuma brīdī autobusā esošo pasažieru skaits vēl tiekot precizēts, taču provizoriskās ziņas liecina, ka viņu bijis vairāki desmiti. Igaunijas policija ziņo, ka slimnīcā ar viegliem ievainojumiem nogādāti divi autobusa pasažieri.

Igaunijas mediji ziņo, ka negadījuma brīdī autobuss bijis ceļā no Iklas uz Pērnavu. Autobusa vadītājs nobrauca no ceļa un ietriecās kokā tieši ar to pusi, kurā atrodas vadītāja sēdeklis. Glābšanas dienesta darbiniekiem nācās nozāģēt vairākus kokus, lai piekļūtu autobusa durvīm.

Notikuma vietā ir ierobežota satiksme, bet avārijas apstākļi vēl tiekot noskaidroti. Neoficiāli izskanējusi versija, ka avārijas iemesls varēja būt pēkšņas autobusa vadītāja veselības problēmas, taču precīzāk to noskaidros ekspertīzē.

Izmeklēšanas gaitā arī plānots noskaidrot, vai vadītājs nebija lietojis alkoholu un vai pasažieri bija piesprādzējušies ar drošības jostām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu