Elektriķis "nosvilina" televizoru, datoru un ledusskapi (45)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/schmilblick

Pēc laukos pavadītas nedēļas nogales mierīgu sirdi devos mājās. Viss bija jauki līdz brīdim, kad ierados savas mājas kāpņu telpā - tur uzdūros elektriķim, kurš tobrīd šiverēja pa mūsu elektrības sadales kasti (to, kurā ir skaitītāji un drošinātāji). Neko sliktu nedomājot, iegāju dzīvoklī. Tur mani sagaidīja satraukta mamma, kura teica, ka kaut kas neesot lāgā ar elektrību.

Devos trepju telpā pie elektriķa, kurš teica, ka viss tikšot salabots. Kad vīrietis bija beidzis savu darbu un pieslēdza atpakaļ elektrību, es konstatēju, ka "nosvilis" televizors, dators kopā ar monitoru (labi, ka portatīvo datoru biju paņēmis līdzi un tas necieta), ledusskapis un interneta modems.

Cik nu man paskaidroja "zinošais" elektriķis, tā neesot viņa atbildība. ZET atbildot tikai par to, kas notiek līdz mājai, bet dzīvokļa īpašnieks atbild par visu to, kas notiek dzīvoklī.

Man rodas jautājums: kas atbild par kāpņutelpā notiekošo un vai ir kāda iespēja piedzīt materiālos zaudējumus?

Edmunds 

Komentāri (45)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu