Pēc ugunsgrēka paliek ar applūdušu pagalmu un bez ūdens

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nedēļas nogalē Ezermalas ielā izcēlās ugunsgrēks. Bet pēc šī incidenta tuvējo namu iedzīvotāji nonākuši neapskaužamā situācija - pagalms applūdis, ūdens nav un atbildīgie, kas ūdeni piegādās cisternās, jāmeklē pašu spēkiem, raksta TVNET lasītājs Rihards.

«No namu pārvaldnieka plkst.21 saņēmu SMS, ka ugunsgrēka dēļ nebūs ūdens. Situācija, ieejot pagalmā: applūdusi teritorija vismaz 500 m2 platībā. Iespējams plīsusi caurule, jo, kā var saprast, ugunsdzēsēji cēluši spiedienu. Zābaki pilni ar ūdeni.

Neviens tā arī nav parūpējies par ūdens cisternas piegādi pagalma iedzīvotājiem, kuri ir vismaz 500. Zvanot uz Rīgas Ūdeni plkst.2 naktī, teica, ka tas nav viņu kompetencē piegādāt cisternu. Ja no rīta ūdens vēl nebūšot, lai zvanot ugunsdzēsējiem. Kā arī tas, ka ieeja pagalmā pilna ar ūdeni, viņus neskarot - par savu naudu viņi to nesūknēšot.

Vēlāk tika zvanīts ugunsdzēsējiem. Protams, saprotu cilvēcisko faktoru, kā arī to, ka vispirms jānodzēš ugunsgrēks, tomēr vai tad nav jārūpējas arī par pārējiem iedzīvotājiem? Pēc 15 minūtes ilgas sarunas ar maiņas vecāko vienojāmies, ka kāds no ugunsdzēsējiem paies 200 metrus no ugunsgrēka vietas un paskatīsies, cik daudz ūdens ir pieplūdis, un ko lietas labā var darīt. Ugunsdzēsēji arī bija izbrīnīti, kāpēc Rīgas Ūdens mums atteica dzeramā ūdens cisternas atvešanu no rīta un uzvēla to viņiem,» raksta Rihards.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu