Ušakovs: Esam morāli gatavi atgriezties pie kompostieriem (296)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šorīt Latvijas Televīzijas raidījumā "Labrīt, Latvija" Rīgas pilsētas mērs Nils Ušakovs (SC) sacīja, ka ir gatavs atgriezties pie kompostieru sistēmas Rīgas sabiedriskajā transportā. Vienlaikus, gan mērs norādīja: tas būtu solis atpakaļ, tomēr sliktākajā gadījumā ir gatavs pieņemt šādu lēmumu.

Ušakovs norādīja, ka viņam esot "lielas pretenzijas" pret sadarbību starp uzņēmumu "Rīgas satiksmi" un "Rīgas karti", kas nodrošināja sabiedriskā transporta elektroniskās norēķinu sistēmas ieviešanu un funkcionēšanu.

"Man ir pretenzijas pret to, cik maksā e-talona uzturēšana," sacīja mērs piebilstot, ka vēlētos redzēt šīs izmaksas daudz zemākas.

"Ja sarunas būs neveiksmīgas, sliktākajā gadījumā būs jālauž līgums un jāpāriet atpakaļ uz kompostieru sistēmu," norādīja Ušakovs.

Jau ziņots, ka Ušakovs uzdevis Finanšu departamentam veikt pārbaudi un pasūtīt neatkarīgu ekonomistu un juristu atzinumu par Rīgas pašvaldības sabiedriskā transporta elektroniskās norēķinu sistēmas funkcionēšanu un līgumiem, kas ir noslēgti starp pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" un SIA "Rīgas karte".

Komentāri (296)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu