Lielās talkas organizatore: dedzinātāju bērni var kļūt homoseksuāli (313)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

LTV1 rīta programmā "Labrīt, Latvija" šorīt viesojās Lielās talkas rīkotāja un projekta "Pēdas" vadītāja Vita Jaunzeme. Jautāta, kā cīnīties ar atkritumu dedzināšanas problēmu, viņa paziņoja, ka dedzinātāju bērni un viņi paši, iespējams, būs homoseksuāli, impotenti, kā arī iedzīvosies nopietnās veselības problēmās.

Ziņa papildināta ar Nila Muižnieka komentāru

"Atbilde ir viena. Es neteikšu nededziniet, es teikšu tā: ja jūs dedzināsiet, jūsu bērni būs impotenti, iespējams, homoseksuāli, iespējams, reproducēties nespējīgi, iespējams, slimos ar visām iespējamām alerģijām, astmām, sirdskaitēm un tā tālāk. Jūs paši, protams, arī un kaimiņi pie tam. Tā ka man jāsaka - tā ir cilvēka izvēle, vai viņš sagandē savu veselību un pēc tam maksā ārprātīgu naudu par zālēm, lai tiktu no tā visa vaļā, jo tās sekas ar tiem dioksīniem, kas tur gaisā, zemē un plaušās, ir neprognozējamas," izteicās Jaunzeme. 

"Tā ir cilvēka brīva izvēle. Nu dedziniet! Pasaules lielākie zinātnieki un vides speciālisti ir atzinuši - planēta ir pārapdzīvota, nu dedziniet - pārējiem būs tīrāks gaiss. Tas ir absurds, ja cilvēki zāģē to zaru, uz kura paši sēž, un patiesībā gandē paši sevi," klāstīja talkas organizatore.

Komentāri (313)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu