Dūle: «Prezidentam jābūt emocionāli inteliģentam cilvēkam»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

TV seja Viesturs Dūle ar pseidonīmu Zuarguss uzsver, ka nākamajam prezidentam jābūt emocionāli inteliģentam cilvēkam – tādam, kurš ir godīgs pret sevi un citiem, kuram piemīt drosme runāt pretī «lielām strāvām» un kuram nav ilūziju par pasaulē notiekošo.

«Skaidrs, ka politiskās partijas pūš uz vienu pusi, mediji kādā brīdī pūš uz otru pusi, bet prezidents kā simbols var turēt šo ētisko kodolu,» norāda Zuarguss, piebilstot, ka tic, ka agri vai vēlu Latvijai šāds prezidents būs.

Jau ziņots, ka no 20.aprīļa līdz prezidenta ievēlēšanai jūnija sākumā norit līdzdalības akcija MansPrezidents.lv, kurā ikviens Latvijas pilsonis, kurš sasniedzis 16 gadu vecumu, var nobalsot par kādu no deputātu vai iedzīvotāju izvirzītajiem kandidātiem. MansPrezidents.lv balsojums ir atklāts, un tā norisei un balsu skaitam var sekot līdzi jebkurā brīdī. Balsojuma rezultāts tiks nodots Saeimas deputātiem Valsts prezidenta ievēlēšanas dienā.

Vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki aicina iedzīvotājus piedalīties akcijā MansPrezidents.lv, kur katrs var nobalsot par vairākiem sabiedrības un Saeimas deputātu virzītiem Valsts prezidenta amata kandidātiem. MansPrezidents.lv video sērijās viņi atklāj, kādam, viņuprāt, ir jābūt nākamajam Latvijas prezidentam.



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu