Zīle: NA pārņemot labklājības nozari, varētu sekmīgāk risināt demogrāfijas jautājumus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Nacionālajai apvienībai «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) pārņemot labklājības nozari, varētu sekmīgāk risināt demogrāfijas jautājumus, intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze» sacīja eiroparlamentārietis Roberts Zīle (VL-TB/LNNK).

«Būtiski, ka pieteicām kandidātus ministriju vadībai, kas liecina par kompetences, zināšanu klātbūtni partijā,» sacīja Zīle, atskatoties uz decembra sākumā notikušo VL-TB/LNNK kongresu.

Runājot par iespējamu nacionālās apvienības kandidātu premjera amatam, Zīle pauda, ka pareizāk būtu, ja potenciālie amatu kandidāti «izietu caur vēlēšanām». Iepriekš Zīle bija bija VL-TB/LNNK premjera kandidāts, taču Saeimas vēlēšanās viņš nepiedalīsies.

Politiķis norāda, ka ir bijis trīs sasaukumu deputāts Eiropas Parlamentā, viceprezidents savā grupā. «Šajā brīdī būtu aplam mani «izcelt ārā», pazaudējot daudzu gadu laikā uzkrāto politisko pieredzi,» piebilda Zīle.

Viņš arī pauda cerību, ka vēlētāji Saeimas vēlēšanās dos priekšroku stabilitātei, bet ievēlēs arī jaunos spēkus, piemēram, Jauno konservatīvo partiju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu