Klaiņojoši suņi apdraud viesītiešus (9)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Wooglah

Iedzīvotāja no Viesītes „JV” sūdzējās, ka jau vairākas dienas pie ēkas Meža ielā 23 un tuvākajā apkārtnē klaiņo divi suņi, kas apdraud iedzīvotāju drošību.

„Pie mūsu mājas jau vairāk nekā nedēļu klaiņo divi lieli suņi. Ir bail iznest atkritumus, jo dzīvnieki ganās ap atkritumu tvertnēm. Man tie sekoja līdz pat mājas ieejas durvīm, pēdējā brīdī paguvu patverties aiz durvīm. Esam ziņojuši pašvaldībai un policijai – neviens neko nedara,” sašutusi stāsta Viesītes iedzīvotāja.

Viņa vēl piebilda, ka arī bērniem ir bail no šiem suņiem.

„JV” sazinājās ar Viesītes novada domes priekšsēdētāju Juri Līci, kurš apgalvoja, ka neko nezina par šiem klaiņojošajiem dzīvniekiem, jo nav informēts. Tāpat arī domes izpilddirektors Alfons Žuks sacīja, ka pašvaldībā nav saņemts neviens ziņojums vai iesniegums, ka viesītiešus apdraudētu klaiņojuši suņi. Sarunā ar „JV” viņš solījās personiski pārliecināties, vai sacītais atbilst patiesībai, un, ja būs nepieciešams, rīkoties.

A.Žuks atgādināja, ka iedzīvotājiem, ja tie novēro klaiņojošus dzīvniekus, ir rakstiski jāinformē pašvaldība. Tāpat arī viņš piebilda, ka vairumā gadījumu, kad iepriekš bija informācija par klaiņojošiem dzīvniekiem, izdevies atrast to saimniekus un atgriezt aizbēgušos suņus mājās.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu