Pašmāju interneta komikss bērnu namos būs pieejams par brīvu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Internetā lasāmā komiksa par muzikālajiem draugiem Prātīgajiem veidotāji vēlas dot iespēju par brīvu lasīt komiksu bērnu namos un daudzbērnu ģimenēs, pavēstīja komiksa idejas autors Aivars Līpenītis.

www.Pratigie.lv

Par komiksu radusies ievērojama interese, tomēr tā veidotāji saprot, ka ne visiem ir pieejama sākotnēji prasītā maksa par piekļūšanu izdevumam. Tādēļ šī maksa samazināta no 50 uz 35 santīmiem, turklāt pastāvīgajiem abonentiem tā ir vēl zemāka, un ik dienu uz 15 minūtēm izdevums ir pieejams pilnībā par brīvu.

Vai jūtat valsts iestāžu optimizāciju?

«Mēs - izdevuma veidotāji - vēlamies iepriecināt cilvēkus. Šobrīd, kad notiek tik daudz drūmu atgadījumu un arī laika apstākļi ir samērā pelēcīgi, ar krāsaino komiksu, kurš ne par mata tiesu neatpaliek no visiem zināmajiem drukātajiem ārzemju komiksiem, esam nolēmuši izkrāsot ikviena lasītāja ikdienu, liekot uz brīdi aizmirst visas rūpes un pasmaidīt,» - tā komiksa Līpenītis, piebilstot, ka diemžēl nav iespējams izdevumu padarīt pieejamu bez maksas visiem, jo tādējādi ciestu kvalitāte. Iespēju robežās netiks atteikts arī citiem interesentiem, kas, pamatojot iemeslu, prasīs pēc bezmaksas abonementa.

«Pratigie.lv» lasāmais komikss tiks atjaunots reizi mēnesī, ik reizi vairākos desmitos lapu izstāstot aizraujošu stāstu no komiksa personāžu piedzīvojumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu