Skāde - plakanas Zemes teorijas piekritējam atkal neizdodas iedarbināt savu raķeti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tā dēvētais «Trakais» Maiks Hjūss (Mike Hughes), kas internetā ievērojamu slavu sev sagādājis, pateicoties saviem absurdajiem mēģinājumiem uzbūvēt raķeti un reizi par visām reizēm visiem pierādīt, ka Zeme ir plakana, piedzīvojis kārtējo neveiksmi. Viņa raķete, ar ko «sazvērnieks» plānoja pacelties puskilometru virs Kalifornijas tuksneša, pat neatrāvās no zemes.

Kā vēsta izdevums «Live Science», Hjūsa plāns bija ar paštaisītu raķeti pacelties 550 metrus virs Kalifornijas tuksneša, uzņemt fotogrāfijas un ar izpletni nolaisties atpakaļ uz zemes. Fotogrāfijas, ko katrs var uzņemt, uzkāpjot debesskrāpī vai nelielā kalnā, pierādīšot, ka Zeme nav nekāda vis lode, bet plakana kā plācenis, apgalvoja Hjūss.

Savu iepriekšējo mēģinājumu pacelties debesīs ar raķeti Hjūss atcēla pēc tam, kad varas iestādes viņam aizliedza nolaisties valsts teritorijā.

Video Hjūss skaidro, ka šis mēģinājums nav izdevies tehniskas kļūmes dēļ raķetes dzinējā, tomēr sīkāk viņš varēs pastāstīt, kad raķete būs atdzisusi un to varēs izjaukt pa detaļām.

Hjūss gan nav zaudējis optimismu un apgalvo, ka, iespējams, vēl šonedēļ notiks jauns mēģinājums pacelties gaisā. Tiesa, viņam otrdien jābūt tiesas sēdē, tāpēc lidojums var arī aizkavēties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu