Lidostā «Rīga» aizturēta meklēšanā izsludināta Igaunijas pilsone (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts robežsardzes amatpersonas pirmdien lidostā «Rīga» konstatējušas vienu uz Rijeku izceļojošu Igaunijas pilsoni, kura atradās policijas meklēšanā, pavēstīja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Robežsargi 2001.gadā dzimušo sievieti nodevuši Valsts policijas amatpersonām.

Kopumā aizvadītajā diennaktī robežsargi konstatējuši 40 likumpārkāpējus, tostarp 17 no tiem uz valsts ārējām robežām.

Pāternieku un lidostas «Rīga» robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā tika liegta diviem Krievijas pilsoņiem, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Personas tika atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Tāpat Pāternieku un lidostas «Rīga» robežkontroles punktā konstatēti divi Krievijas, viens Baltkrievijas, viens Armēnijas un viens Uzbekistānas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Lietvedība viena Armēnijas un viena Krievijas pilsoņa administratīvā pārkāpuma lietās netika uzsākta, pārējās personas tika sauktas pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti trīs personām - vienam Lietuvas, vienam Igaunijas un vienam Krievijas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas pie administratīvās atbildības sauca 20 personas - sešus Krievijas, sešus Baltkrievijas, divus Latvijas, divus Lietuvas, vienu Serbijas, vienu Francijas, vienu Itālijas un vienu Kirgizstānas pilsoni.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu