EP deputāts Mamikins piedalīsies 13. Saeimas vēlēšanās (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Eiropas Parlamenta deputāts Andrejs Mamikins šodien izplatījis paziņojumu, kurā norāda, ka esot pieņēmis visādā ziņā grūtu lēmumu balotēties Saeimas vēlēšanās, kas notiks 6. oktobrī. Mamikins raksta, ka ir gatavs gan nomelnošanas kampaņai no partijas «Saskaņa» valdes puses, gan spiedienam, gan tām negācijām, kuras līšot pār viņa ģimeni.

Paziņojumā presei arī norādīts, ka Mamikins izsaka pateicību partijai «Latvijas Krievu savienība» par šodien pieņemto lēmumu iekļaut viņu kā līderi Rīgas priekšvēlēšanu sarakstā.

Plašāku informāciju Mamikins sniegšot savā preses konferencē pirmdien, plkst.11, Rīgā, Rūpniecības ielā 9.

Mamikins EP ievēlēts no «Saskaņas» saraksta. Viņš skaidroja, ka 2014.gadā bija iesniedzis «Saskaņai» iesniegumu par iestāšanos partijā. Mamikins nav informēts, ka būtu izslēgts no partijas, tāpēc plāno to oficiāli noskaidrot. Gadījumā, ja viņš vēl oficiāli ir «Saskaņas» biedrs, Mamikins plāno no tās izstāties.

Savukārt iestāties LKS Mamikinam vēl neesot piedāvāts.

Viņš uzsvēra, ka noliks EP deputāta mandātu, ja tiks ievēlēts Saeimā.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu