Kā tavus vedējus raksturo viņa horoskopa zīme?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Aicinājums kļūt par vedējmāti draudzenes kāzās ir pagodinājums, kas prasa arī lielu atbildību. Noskaidro, kā katra no zodiaka zīmēm palīdz gatavoties kāzām.

Auns

Aunam ir skaidrs redzējums, kādām ir jābūt kāzām. Pārliecinās līgavu, ka kāzas izskatīsies kā glancēta žurnāla bildēs. Aunam dzīvē nepietiek pacietības, nepatīk veltīt uzmanību smalkām detaļām un problēmu risināšanai, auklēties ar sarežģītām personībām. Piedaloties kāzu rīkošanā, Aunam ir jāliek lietā izcilās organizatoriskās un vadīšanas dotības - uzticēt darbus citiem, iesaistīt jaunā pāra radus un draugus. Lai citi parūpējas par sīkumiem, kamēr Auns ar prieku palīdzēs līgavai izvēlēties kāzu kleitu un svinību vietu.

Vērsis

Superplānotāja, kā radīta šādai lomai. Vērsis novērtē tradicionālās vērtības, ģimenes lomu un godināšanu šajā procesā un pievērš uzmanību vissmalkākajām detaļām. Vērsim piemīt izcila gaume un praktiskums. Vērsis parūpēsies, lai kāzu budžets netiek pārtērēts. Vērsis palīdzēs īstenot kāzas klasiskā stilā, nekādas māžošanās un ekstravagantu izlēcienu.

Dvīņi

Dvīņiem šāds piedāvājums ir satriecošs un satraucošs. Dvīņi labprāt gribētu atbalstīt līgavu šajā procesā, bet visi tie organizatoriskie sīkumi, problēmas un lēmumu pieņemšana uzdzen tādu stresu, ka smadzenes ir gatavas atslēgties. Dažādību mīlošie Dvīņi noraksies kādā istabā, lai internetā sameklētu līgavai kleitu. Neizlēmīgums traucēs pieņemt lēmumu un dot padomu līgavai. Beigās visa tā padarīšana iedzīs stresā gan Dvīņus, gan līgavu.

Vēzis

Vedējmātes loma Vēzim ir dabiska. Vēzim patīk plānot, organizēt, palīdzēt un atbalstīt. Vēzis parūpēsies, lai kāzas būtu romantiskas un emocionālas, fantastiski skaistas, izsmalcinātas un atmiņā paliekošas.

Lauva

Projekts! Lauva pievērsīsies pasākuma rīkošanai ar vērienu un degsmi, brīžiem aizmirstot, ka tās ir draudzenes kāzas. Lauva centīsies diktēt savus noteikumus un pārliecināt, kā visam ir jāizskatās un jānotiek.

Jaunava

Jaunava jutīsies pagodināta, taču nervu saspringums šā darba veikšanai būs pamatīgs. Jaunavai piemīt daudzas īpašības, kuras ļaus noorganizēt izcilus, smalki izplānotus svētkus Pinterest Perfekto kāzu stilā. Jaunava arī parūpēsies, lai rīkoto kāzu fotomirkļi tiktu publicēti visos iespējamajos sociālajos tīklos. Jaunavai viss ir jāizdara perfekti, pasākumam ir jānorit precīzi pēc laika grafika un plāna, nekādu neplānotu atkāpju. Problēma var rasties tad, ja līgavas redzējums nav uz viena viļņa ar Jaunavas izpratni par perfekciju.

Svari

Svari ir bezgala romantiski un dievina kāzas, labprāt noķers līgavas pušķi un dejos līdz rītausmai, bet piedalīties rīkošanā - tas ir pamatīgs izaicinājums. Svari būs gatavi atbalstīt draudzeni, lai arī jutīs spriedzi un nebūs pārliecināti, ka sniegtais padoms tiešām ir labākais. Centīsies izvairīties no pienākumiem, atliks visu uz pēdējo brīdi.

Skorpions

Skorpions tic dziļai, patiesai un nebeidzamai mīlestībai, tāpēc šo uzdevumu paveiks bez lielām problēmām. Skorpions palīdzēs draudzenei katrā kāzu plānošanas solī, labprāt pārņemot rūpes par organizatoriskajiem sīkumiem. Skorpionu var apbēdināt, ja līgava neuztvers kādus priekšlikumus ar sajūsmu. Bet Skorpions ar entuziasmu ķersies klāt pie dekoru un ielūgumu gatavošanas pašas spēkiem, lai pārvērstu kāzas par fantastiski skaistu, unikālu un atmiņā paliekošu pasaku.

Strēlnieks

Ak, kur gan Strēlnieks ir iepinies? Brīvību un neatkarību mīlošajiem Strēlniekiem trūkst «manu sapņu kāzu» gēna. Ja vien tas būtu iespējams, Strēlnieks censtos pārliecināt līgavu atteikties no šā soļa. Strēlnieks cerēs, ka pasākuma plānošanā būs iekļauta arī kāzu ceļojuma plānošana - tajā Strēlnieks iesaistīsies par visiem 200%. Kāzu organizatorisko sīkumu plānošana Strēlniekam prasīs pamatīgu piepūli un koncentrēšanos. Strēlniekam ir grūti pieturēties pie viena plāna, noturēties strikti noteiktajās robežās. Strēlnieku aizrauj ekstravagantas un dārgas idejas - ja reiz ir jāiesaistās pasākuma plānošanā, tad tam ir jābūt unikālam, pārsteidzošam un neaizmirstamam. Labākais, ko Strēlnieks var dot līgavai kāzu plānošanā, - padomi, gudrības un lielisks humors. Strēlnieks pārliecinās līgavu, ka kāzām ir jābūt jautrām.

Mežāzis

Mežāzis nedara neko pa pusei. Kāzu plānošanā un rīkošanā metīsies ar galvu, rokām un kājām. Kāzām ir jābūt maksimāli tradicionālām - gluži kā pēc grāmatas parauga. Mežāzis saglabās vēsu prātu brīžos, kad pārējie būs uz nervu sabrukuma robežas. Vienīgā problēma - Mežāzim nepatīk sentimentālas lietas, tāpēc par kāzu emocionālo pusi vajadzēs parūpēties kādam citam.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs parūpēsies, lai tās būtu gadsimta kāzas. Ūdensvīram piemīt izcila izdoma, tehnisks prāts un lieliskas organizatoriskās dotības. Ūdensvīrs ar milzīgu entuziasmu palīdzēs līgavai kāzu plānošanas un rīkošanas procesā no A-Z.

Zivis

Zivis ir labākais variants atbalstošam plecam. Zivis palīdzēs morāli sagatavoties kāzām, kā arī ar prieku parūpēsies par izklaidēm pēc oficiālās daļas. Kāzu kleitas pielaikošana, dāvanu izvēle, nemitīga saskarsme ar jaunā pāra radiem un draugiem, lai risinātu organizatoriskos sīkumus kāzu oficiālajai daļai, prasīs pārāk lielu nervu spriedzi - no tiem Zivis ar prieku izvairīsies, uzticot visiem citiem, kam vien būs iespējams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu