Aktrises Bleikas Laivlijas slepenais hobijs - interjera dizains

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Seriāla «Intrigante» zvaigzne Belika Laivlija savā Instagram kontā atklājusi, ka iekārto savu draugu mājas bez maksas. Jau 2014. gadā aktrise izveidoja ar interjera dizainu saistītu mājaslapu, kurā mākslas piekritēji un pircēji varēja atrast un kontaktēties ar māksliniekiem. Lai gan mājaslapai nebija ilgs mūžs, aktrise Bleika Laivlija turpina nodarboties ar savu iecienītāko hobiju - māju iekārtošanu un interjera dizainu.

Brīvajos brīžos amerikāņu aktrise Bleika Laivlija labprāt velta laiku interjera dizainam un mēbeļu dizaina veidošanai. Bleika savā Instagram kontā dalījusies ar attēlu, kurā atklāj savu aizraušanos. «Es iekārtoju draugu mājas. Bez maksas,» tā pie foto apraksta skaidro divu meitiņu mamma. «No visām manām sliktajām izvēlēm šī varētu būt pati jautrākā.»

Bleika atklāj, kur smeļas iedvesmu, - aktrise mēbeļu auduma dizaina iedvesmai izmanto savu meitu drēbes un pat vannas istabā nokritušas flīzes. Ziņā aktrise izsaka arī pateicību mēbeļu ražošanas uzņēmumam «Dmitry & Co» par mēbeļu trafaretiem, kā arī mammai, no kuras aktrise mantojusi miega traucējumus, kuri naktīs neļauj gulēt, bet to laikā Bleika paspēj nodoties hobijiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu