Klojas Kardašjanas mazulīša ekstravagantā bērnistaba

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Mazliet vairāk nekā pirms mēneša pasaulē nāca Hlojas Kardašjanas pirmdzimtais bērns - meitiņa Trū. Slavas gaismu mīlošā Kardašjanu māsa drīz vien ir steigusi parādīt pasaulei mazās Trū bērnistabu, kuras interjeru veido dažādas luksusa un zīmolu mēbeles, segas un pat rotaļlietas.

Kad mazā Trū Tompsone, realitātes šovu zvaigznes Klojas Kardašjanas un basketbolista Tristiana Tompsona meita, vēl nemaz nebija nākusi pasaulē, viņa jau tika apdāvināta ar īpaši dārgām un izsmalcinātām dāvanām. Mazuļa gaidīšanas svētkos jeb Baby Shower Hloja saņēmusi dāvanas mazajam ķiparam 90 000 dolāru vērtībā, taču tas pavisam noteikti realitātes šovu zvaigzni nav atturējis no meitas izlutināšanas.

Pagājušās nedēļas sākumā Kloja fanus «ieveda» mazās Trū bērnistabā, kuras sienas klāj pūderrozā krāsa, bet istabas centrā ir novietota 4500 dolāru vērta caurspīdīga akrila gultiņa, franču dizainera Hermes pleds, ekskluzīvas rotaļlietas, bet virs gultiņas ir piekarināts dekors ar rozā taureņiem.

Lai gan Trū ir Klojas pirmais bērns, jaunajai māmiņai ir vairākas māsas, pie kurām var droši vērsties pēc padoma - trīs bērnu mammas Kortnija Kardašjana un Kima Kardašjana-Vesta, kā arī jaunākā māsa Kailija Dženere, kas gaidīja savu pirmdzimto vienlaikus ar Kloju. Tā vien šķiet, ka galveno un gudrāko māsu bērnu audzināšanā pārējās Kardašjanas ir ievēlējušas tieši Kimu - arī Klojas meitas istabā ir tieši tāda pati gultiņa kā Kimas bērniem.

«Esmu pārņemta ar Vetro bērnu gultiņu! Tā ir sievišķīga, taču vienlaikus arī neuzkrītoša, gluži kā šīs bērnistabas atmosfēra,» Kloja atklāja savā blogā «Khloe». «Kima izmanto tieši šo pašu gultiņu, un es uzticos viņas gaumei. Viņa bija mans eņģelis visu grūtniecības periodu, un tas bija tik noderīgi un iedrošinoši,» stāsta Kloja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu