Autopsijas rezultāti apstiprina, ka Indijā mirusī Līga tikusi nogalināta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Indijā mirušās latvietes Līgas Skromanes autopsijas rezultāti apstiprina, ka viņa tikusi nogalināta, ziņo portāls «Onmanorama».

Sestdien publiskotie autopsijas rezultāti liecina, ka Līga mirusi pēc cīniņa ar uzbrucēju vai uzbrucējiem. Viņas kakla skrimslī tika konstatēts plīsums, kas norāda uz to, ka viņa ar spēku tikusi turēta aiz kakla.

Ievainojums bija pietiekami smags, lai būtu izraisījis nāvi, uzskata mediķi.

Līgas mirstīgās atliekas vairāk nekā mēnesi pēc pazušanas tika atrastas nomaļā vietā, ko iecienījuši narkomāni un sīki narkotirgoņi, kuri tūristiem pārdod apreibinošās vielas. Līgu atpazina tuvinieki un vēlāk identitāti apliecināja arī DNS analīzes.

Policija netālu no mangrovju meža, kur tika atrastas Līgas mirstīgās atliekas, uzgājusi nelielu laiviņu. Iespējams, Līga to izmantojusi, lai nokļūtu izolētajā vietā.

Saistībā ar notikušo aizturēti vairāki cilvēki, taču ārvalstu medijos atšķiras ziņas par aizturēto skaitu.

«Onmanorama» vēsta, ka galvenais aizdomās turētais patlaban esot jogas skolotājs. Viņš patlaban ir aizturēts. Vietā, kur policija atrada Līgu, tika uziet matu šķipsna, kuras piederību noskaidros ar DNS analīžu palīdzību.

Līga Skromane pazuda 14.martā Keralas štatā, kas atrodas Indijas dienvidos.

Indijā Līga bija ieradusies kopā ar māsu Ilzi, lai ārstētos ar tradicionālajām ajūrvēdas metodēm. Līga un Ilze Skromanes ir Latvijas pilsones, kas jau ilgāku laiku dzīvoja Īrijā.

Līga Skromane cieta no smagas depresijas. Viņa pazuda neilgi pēc tam, kad izgāja no ajūrvēdas centra Pothenkodes ciematā.

Kāds autorikšas vadītājs bija aizvedis Līgu uz netālo Kovalamas kūrortu, kas atrodas līdzās Thiruvananthapuramai – vietai, kur vēlāk tika atrastas sievietes mirstīgās atliekas.

Marta beigās Indijas policija izveidoja īpašu grupu Līgas Skromanes meklēšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu