Prokuratūra: Incidents festivālā Nīderlandē nav saistāms ar terorismu

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmdien Nīderlandē notikušais negadījumus, kad netālu no mūzikas festivāla «Pinkpop» norises vietas festivāla apmeklētājiem uztriecās mikroautobuss, vienu cilvēku nogalinot un trīs citus nopietni savainojot, nav saistīts ar terorismu, otrdien pavēstīja Nīderlandes prokuratūra.

Aizturēts ir aizdomās turamais - kāds 34 gadus vecs Nīderlandes iedzīvotājs, un, pēc visa spriežot, viņam nav bijis ar terorismu saistīta motīva.

Izmeklēšana turpinās, un negadījuma iemesls vēl ir jānosaka.

Kā, atsaucoties uz lieciniekiem, vēsta Nīderlandes mediji, upuri tumsā esot sēdējuši uz ielas. Policija šo informāciju nekomentē.

Incidents notika pirmdien ap plkst.4 Landgrafā netālu no vietas, kur neilgi pirms tam bija noslēdzies mūzikas festivāls «Pinkpop».

Šoferis pēc uztriekšanās gājējiem aizbēga, bet policijai vēlāk izdevās viņu notvert.

«Pinkpop» festivālu, kas šogad norisinājās jau 49.reizi, apmeklēja aptuveni 67 000 cilvēku. Festivālā uzstājas grupas «Foo Fighters», «Pearl Jam», ritma un blūza dziedātājs Bruno Marss un citi slaveni mūziķi.

Festivāla organizatori sociālajā tīklā «Facebook» paziņoja, ka viņus šokējis notikušais un viņi savās domās ir ar cietušajiem un viņu tuviniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu