Slaveni vīrieši, kuri nav bijuši labākie paraugi tēva lomā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Coleman-Rayner/ Splash/ Rex Features/ Vida Press/

Tas, ko ikviens bērns gaida no sava tēva, ir uzmanība un atbildības uzņemšanās. Diemžēl bieži vien gaidītais nesakrīt ar realitāti. Ir tēvi, kuri nolieguši savu bērnu esamību, atteikušies maksāt uzturlīdzekļus vai pat ļaunprātīgi izmantojuši savus bērnus. Šajā sarakstā ir iekļuvuši slaveni vīrieši, daži pat ar izciliem panākumiem savā jomā, bet tēva lomai viņi nav bijuši īsti piemēroti, ziņo ranker.com. Kāds no viņiem gan ir centies pāršķirt jaunu lapu savā dzīvē un laboties, bet ne visi.

 
Aleks Boldvins ar meitu Airlendu
Aleks Boldvins ar meitu Airlendu Foto: AFP/ Scanpix

Aleks Boldvins

2007. gadā Aleks Boldvins izraisīja pamatīgu skandālu, kad mediju rokās nonāca viņa atstātā ziņa (balss pastā) savai tobrīd 11 gadus vecajai meitai, kurā papildus jau tā skarbajam tekstam meitu nosauca par «neiedomājamu mazu cūku». Aktieris bija saniknots par to, ka meita neatbildēja uz viņa telefona zvanu norunātajā laikā. Jāpiebilst, ka šis atgadījums notika laikā, kad Boldvins cīnījās par meitas aizbildniecību ar bijušo sievu aktrisi Kimu Beisindžeri.

 
Foto: Rex Features/ Vida Press

Metjū Noulzs

Bejonsē tēvam un viņas bijušajam menedžerim Metjū Noulzam bija vairāki ārlaulības sakari, vienā no kuriem dzima bērns, kuru viņš atklāti ignorēja. Viņš tika apsūdzēts arī naudas zagšanā no paša pasaulslavenās meitas, kā arī tika izmests no viņas darba komandas.

 
Foto: Reuters/ Scanpix

Edijs Mērfijs

Edijs Mērfijs centās noliegt faktu, ka ir bijušās «Spice Girls» dziedātājas Melas B meitas tēvs, pat pēc tam, kad paternitātes tests to apstiprināja. Gadu gaitā, pēc meitas piedzimšanas, Melas B cilvēki centās sazināties ar Mērfiju, tomēr no viņa puses nebija nekādu komentāru. Kā stāsta, 2018. gadā Losandželosas tiesā Mērfijs paziņojis, ka viņam nav nekādas intereses satikt savu meitu.

 
Foto: Splash/ Vida Press

Deniss Rodmens

Bijušajai «Chicago Bulls» zvaigznei Denisam Rodmenam 2012. gadā savai bijušajai sievai Mišelai Rodmenai lika izmaksāt pusmiljonu dolāru iepriekš nemaksātas bērnu uzturnaudas. Iepriekš tajā pašā gadā basketbolistam tika piespriestas vairāk nekā 100 stundas sabiedriskā darba par kavētiem maksājumiem 2009. un 2010. gadā.

 
Foto: Startraks Photo/ Vida Press

Džūda Lovs

Lielākoties Džūda Lovs ir lielisks tēvs saviem trim bērniem, kuri viņam ir kopīgi ar bijušo sievu Seidiju Frostu. Bet ir ceturtais, ārlaulības bērns, kuru viņš noliedza, līdz paternitātes tests apstiprināja pretējo. Pēc testa rezultātiem Lovs gan mainīja savu attieksmi un uzņēmās atbildību par meitu un viņas māti, ar kuru bijis vienas nakts sakars.

 
Foto: Coleman-Rayner/ Vida Press

Arnolds Švarcenegers

Švarcenegeram bija romāns ar viņa saimniecības daļas vadītāju Mildredu Bīnu, tomēr pēc tam viņš nekad nejautāja, vai viņas dēls Džozefs nevarētu būt arī viņa (kaut arī puisis ļoti līdzinājās Švarcenegeram).

Kad Džozefs paaugās un līdzība kļuva aizvien izteiktāka, Švarcenegers slepus sāka pārskaitīt naudu Mildredai, cerot, ka patiesību neviens neatklās… Diemžēl viss norisinājās citādi.

 
Foto: Everett Collection/ Vida Press

Maikls Loens

Lindsijas Loenas no alkohola un kokaīna atkarīgais tēvs atteicās maksāt bērnu uzturnaudu. Sākotnēji viņš cītīgi mēģināja virzīt savu meitu izklaides industrijā, pēc tam vainoja visus, ieskaitot savu sievu, par to, ka sabojājuši Lindsiju. Ja kāds ir atbildīgs par meitas nespēju tikt galā ar alkohola un narkotiku problēmām, tad, visticamāk, tas ir viņš. Par dažādiem pārkāpumiem Maikls ir ticis arī arestēts.

 
Foto: Coleman-Rayner/ Vida Press

Čārlijs Šīns

Papildus tam, ka Čārlijs Šīns jau tā bieži vien ir uzvedies ne visai saprātīgi, viņš ir ticis apsūdzēts par vardarbību ģimenē un regulāri ir aizrāvies ar pamatīgu uzdzīvi, kā rezultātā ir zaudējis aizbildniecību pār saviem bērniem. Šīns pat mēģināja izlikt savu bijušo sievu Denīzi Ričardsu un viņu divas meitas no sev piederošās mājas, kurā viņas dzīvo.

 
Foto: Reuters/ Scanpix

Vudijs Alens

Cilvēkiem ir dažādi viedokļi par Vudiju Alenu, bet tas ir fakts, ka viņš uzņēma Sunas Ji Previnas kailfoto un vēlāk viņu apprecēja (tobrīd 21). Alenu netraucēja fakts, ka Suna bija viņa ilggadējās partneres Mias Ferovas adoptētā meita. Alenam tobrīd bija 56.

Mias un Alena starpā bija ilga aizbildniecības cīņa par viņu trim bērniem. Ferova Alenu apsūdzēja arī par uzmākšanos viņu adoptētajai meitai Dilanai (tobrīd 7). Tiesa aizbildniecības tiesības piešķīra Ferovai, bet pierādījumus par uzmākšanos meitai neatrada. Tomēr šīs runas nav rimušās pat līdz šim brīdim.

 
Foto: Splash/ Vida Press

Džo Džeksons

Džo Džeksons izveidoja vienu no lielākajām un visu laiku populārākajām mūzikas grupām «The Jackson 5» un veidoja arī sava jaunākā dēla karjeru, lai viņš kļūtu par vienu no izcilākajām pasaules zvaigznēm. Džo Džeksons ir pazīstams ar rupjību un nežēlību, sevišķi pret saviem bērniem.

Pēc Maikla nāves viņš pieprasīja, lai no dēla pēcnāves ienākumiem tiktu apmaksāti viņa ikmēneša izdevumi 26 tūkstošu dolāru vērtībā, kaut arī no testamenta viņš tika izslēgts.

 
Foto: Camera Press/ Vida Press

Bobijs Brauns

Bobijs Brauns – daļēji slavens ar to, ka 15 gadus bija precējies ar Vitniju Hjūstoni. R&B dziedātājs un dziesmu autors nemaksāja bērna uzturnaudu, kā rezultātā vairākas reizes pat sabija cietumā. Viena no reizēm bija 2007. gadā, kad cietumā viņš pavadīja 3 dienas, par 20 tūkstošu lielu bērna uzturnaudas parādu savai bijušai Kimai Vardai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu