Kad citādi nevar… Modele Caune lūdz padomu māmiņām sociālajos tīklos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: karlinacaune/ Instagarm

Ikviena sieviete, kura ir mamma, zinās, ka ar bērniem nekad nekas nenotiek kā pēc grāmatas. Katram savi ēšanas un gulēšanas ieradumi, savs rāpošanas un staigāt sākšanas laiks, zobu nākšana un runāšana, un tā varētu turpināt…

Bet gadās māmiņām reizes, kad pašas netiek galā ar notiekošo un nākas lūgt kādam palīdzību. Bieži tās ir mammas vai draudzenes, bet mūsdienās padomu var lūgt arī sociālajos tīklos. Tieši tā arī izdarīja slavenā latviešu modele Karlīna Caune, kura, ievietojot Instagram kontā savas nepilnu gadu vecās meitiņas Lilī foto, lūdza padomu citām mammām. Karlīna atklāj, ka Lilī, kurai iepriekš nav bijušas nekādas problēmas ar gulēšanu, nu ir zaudējusi savu nakts miegu. Viņa lūdza citas mammas dalīties pieredzē – kā viņas ar to tiek galā un kā iemidzina bērnus.

Daudzas mammas arī atsaucās lūgumam un ieteica izmēģināt nomierinošas tējas, ēteriskās eļļas, liekot bērnu vannā, nemainīt meitai dienas režīmu, pašai Karlīnai atslābināties, jo bērns jūt mammas stresu, kā arī dažādas grāmatas un video ar padomiem. Bet pārsvarā māmiņas kā iemeslu bērna negulēšanai minēja zobu nākšanu un atbilstošu ziežu lietošanu. Cerams, ka Karlīnai šie padomi būs noderīgi un Lilī atkal naktīs gulēs.

Jau ziņots, ka Karlīnas meitiņa Lilī nāca pasaulē 2017. gada 6. jūnijā. Viņa ar savu mīļoto vīrieti Ludvigu kāzas svinēja neilgi pirms bērna piedzimšanas – 22. aprīlī. Ģimene ir apmetusies Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu