Ušakovs Mamikina teikto par bijušās sievas iekārtošanu darbā sauc par fantāzijām

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) Eiropas Parlamenta deputāta Andreja Mamikina apgalvojumus par to, ka lūdzis darbā Briselē iekārtot viņa bijušo sievu Jeļenu, sauc par fantāzijām.

«Vienīgais, ko šajā lietā par sievām varu komentēt: mūsu partijas biedriem bija daudz jautājumu, kad Andrejs Mamikins iekārtoja savu sievu darbā pie Eiroparlamenta deputātes Ivetas Grigules, bet viņa savukārt - savu meitu pie Mamikina,» aģentūrai LETA sacīja Ušakovs.

«Diemžēl, kā izrādījies, Mamikina kungam ir visai sarežģītas attiecības ar patiesību. Dažādas interpretācijas, fantāzijas un melus es nekomentēšu,» sacīja Rīgas mērs.

TV3 raidījums «Nekā personīga» vēstīja, ka Rīgas mērs Mamikinam esot prasījis iekārtot darbā Briselē savu bijušo sievu Jeļenu.

Mamikins atklājis, ka runa bijusi par Jeļenas iekārtošanu darbā par akreditētu parlamenta asistenti. Mamikins tam neesot piekritis, jo neesot bijis brīvas vietas.

Viņš norāda, ka ir tāds stils visām partijām Latvijā, arī «Saskaņai» - iekārtot amatos savus cilvēkus. Tas notiekot pašvaldībās, valsts struktūrās. Kaut kas līdzīgs esot arī Vācijā un Francijā. Bet Mamikinam šķietot, ka Latvijā tas notiekot lielākā apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu