6 ieteikumi, kā apģērbā izskatīties slaidākai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Pavasaris ir tas laiks, kad nometam ziemas kārtas – mēteļus un siltos, adītos džemperus un labprāt ģērbjamies vieglāk un sievišķīgāk. Tomēr nereti pēc našķošanās ziemas aukstajos vakaros mūsu auguma aprises mēdz būt nedaudz lielākas, nekā mēs vēlētos. Un, ja arī sporta zālei vēl neesam nobriedušas, tad noderīgi būs padomi no žurnāla «100 Labi padomi» par to, kā izskatīties slaidākai.

1. Ja vēlies izskatīties vizuāli garāka un slaidāka, ieteicams būtu vilkt apģērbu vienā tonalitātē.

2. Nemainīgs palīgs vizuālā tēlā slaidināšanā ir dažādas vertikāles – auduma raksti, vīles, rotaslietas, šalles utt. Tas tamdēļ, ka cilvēka acs uztver tieši šīs vertikāles, nevis kopējās auguma aprises.

3. Diagonāles darbojas tāpat kā vertikāles. Iegūstamas gan ar auduma rakstiem, vīlēm, gan arī pat šķērsām pārliktu somas lenci.

4. Lai slaidinātu kājas, apavus izvēlies vienā tonalitātē ar zeķbiksēm vai biksēm.

5. Atsedz sava ķermeņa slaidākās daļas – kaklu, potītes, plaukstu locītavas, šādi novēršot uzmanību no auguma nepilnībām.

6. Nekļūdīsies, ja izmantosi dekoratīvo kosmētiku, jo uzkrāsotas acis un lūpas, attiecīgi seja piesaistīs vairāk uzmanības nekā pārējās ķermeņa daļas.

Neaizmirsti par smaidu! Tas vienmēr pievērsīs uzmanību sejai, kā arī uzlabos tavu koptēlu!

Padomus sniedza stiliste Kristīne Sila.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu