Uz Jūrmalas šosejas izveidojies liels sastrēgums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Virzienā no Rīgas uz Jūrmalu šodien izveidojies liels sastrēgums, kura rezultātā iekļūšana kūrortpilsētā prasa aptuveni pusstundu, liecina mobilās lietotnes «Waze» dati. Sastrēgumu visticamāk radījuši cilvēki, kuri vēlas nokļūs Jūrmalā, lai baudītu vasarīgo laiku.

Sastrēgums izveidojies no caurlaižu punkta pie tilta pār Lielupi Jūrmalā līdz pat Rīgas apvedceļam.

Sastrēgumi izveidojušies arī virzienā uz Saulkrastiem. Autovadītāji spiesti gaidīt apmēram no Berģiem līdz Rīgas apvedceļam kā arī Baltezerā.

Jūrmalas pašvaldība atgādina, ka vienas dienas caurlaidi konkrētai dienai var nopirkt mājaslapā www.visitjurmala.lv, maksājot ar internetbankas starpniecību. To var izdarīt vai nu pirms došanās uz Jūrmalu, arī vairākas dienas iepriekš, vai jebkurā laikā tajā pašā dienā, kad transportlīdzeklis iebraucis īpaša režīma zonā. Par caurlaidi var samaksāt arī pēc izbraukšanas no Jūrmalas, jau aizbraucot mājās, tikai jāņem vērā, ka maksājums jāveic iebraukšanas dienā līdz plkst. 23.59. Svarīgi atcerēties, ka, iegādājoties caurlaidi, jānorāda transportlīdzekļa reģistrācijas numurs. Arī mobilo aplikāciju «Mobilly» un «Riga Card» lietotāji par iebraukšanas caurlaidi var samaksāt pirms vai arī pēc iebraukšanas pilsētā.

Pašvaldība atgādina, ka saistībā ar Jūrmalas Kūrorta svētku norisi nedēļas nogalē,

sākot jau no piektdienas, pilsētā ir noteikti satiksmes ierobežojumi,

un nokļūšanai svētkos aicina izmantot sabiedrisko transportu. Ja uz kūrortpilsētu plānots doties ar privāto automašīnu, jārēķinās, ka auto novietošana pilsētas centrālajā daļā var būt apgrūtināta, tādēļ autovadītāji aicināti plānot savu transportlīdzekļu novietošanu ārpus pilsētas centrālās daļas. Jūrmalas Kūrorta svētki norisināsies Majoru un Dzintaru apkaimēs, arī pludmalē, tādēļ sauļoties gribētājiem ērtāka atpūta sestdien būs ārpus šīm pludmalēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu