«Labieša» alus «Baltijas lepnums». «Twitter» lietotāji lauž šķēpus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scnapix

«Twitter» lietotāji jau vairākas dienas runā par alus darītavas «Labietis» jaunāko alu «Baltijas lepnums», kas veltīts «Baltijas praidam 2018» un nopērkams tikai atsevišķās tirdzniecības vietās. Daudzi sociālo tīklu lietotāji paspējuši izteikt pateicību alus darītavai par izrādīto attieksmi pret «Baltijas praidu» un LGBT (lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu) kopienu.

«Baltijas praids» katru gadu notiek kādā no trim Baltijas valstīm un šogad notiks Rīgā 9.jūnijā. «Baltijas praids 2018» ir pasākumu kopums, kura mērķis ir aktualizēt LGBT cilvēktiesību jautājumus Latvijā, Baltijā, kā arī visā Eiropas Savienībā. Praida laikā norisināsies virkne dažādu kultūras pasākumu, tostarp izrādes, koncerti, kino dienas un izstādes. Vienlaikus notiks arī dažādi ar cilvēktiesībām saistīti pasākumi, tostarp starptautiska konference par vārda un pulcēšanās brīvību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu