Neticami, bet patiesība – desmit dīvainas 1. aprīļa ziņas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LAURENT GILLIERON / KEYSTONE

Joku dienā 1. aprīlī cilvēki cenšas izkojot gan radus un draugus, gan svešiniekus – kādam tās ir īstas asprātības sacensības, bet citam tā šķiet kaitinoša tradīcija. Raidorganizācija «BBC» ir apkopojusi desmit aizdomīgi neticamas ziņas, kas nav nekādi 1. aprīļa joki, bet gan patiesi stāsti.

1. Lielbritānijā varētu tikt uzstādītas ceļa zīmes, kas aicina autovadītājus uzmanīties no ežiem. Šo dzīvnieku populācija esot krietni sarukusi, tāpēc kāds Parlamenta pārstāvis šādi vēlas glābt atlikušos ežus.

2. Kvīnslendā, Austrālijā, pēc kautiņa, kura laikā kāds vīrietis tika sadurts, viņš devies nevis uz slimnīcu, bet atpakaļ uz bāru, lai izdzertu vēl vienu kausu alus – turklāt tobrīd nazis vēl atradās viņa mugurā. Vēlāk gan viņš tika nogādāts slimnīcā, un tagad viņa stāvoklis esot stabils.

3. Nākamnedēļ uz Lielbritānijas kinoteātru ekrāniem parādīsies dokumentālā filma par tā sauktajiem «Mamil» jeb middle-aged man in lycra (pusmūža vīriešiem, kas tērpušies likrā). Šādi dēvē vīriešus, kas pusmūžā nolemj sākt hobija līmenī nodarboties ar sporta riteņbraukšanu un nēsā profesionālo riteņbraucēju apģērbu, kas gatavots no likras.

4. Kāda izbijuša kravas automašīnas šofera laulība gandrīz izjukusi, jo viņš veltījis divus gadus tam, lai saliktu puzli no 33600 gabaliņiem – pie šīs puzles viņš «strādājis» aptuveni četras stundas dienā.

5. ASV kāda sieviete, pārdodot savu māju, piekodinājusi savam nekustamā īpašuma aģentam atsijāt tos pircējus, kas ir Trampa atbalstītāji, jo viņa nevēloties, lai māja nokļūtu šādu cilvēku īpašumā.

6. Esot izgāzušies plāni nosaukt atkritumu tvertni bijušā Lielbritānijas premjerministra vietnieka Nika Klega vārdā, paziņojusi Mančestras Universitātes studentu padome.

7. Kāda ģimene Floridas štatā, ASV, savā piemājas baseinā atradusi aligatoru. Vairāk nekā trīs metrus garais dzīvnieks laiski peldējies baseinā, kamēr ieradās likumsargi un atbrīvoja ģimenes pagalmu no neparastā iebrucēja.

8. Kanādiešu fotogrāfe Lībija Olivera veido foto sēriju par to, kā cilvēki izpauž sevi ar apģērba palīdzību, tāpēc viņa lūdza vairākus cilvēkus uzvilkt mugurā visus viņiem piederošos apģērba gabalus. «Man bija jāuzņem fotogrāfijas ļoti ātri, lai mani modeļi nenosmaktu zem milzīgās apģērbu kārtas,» viņa atzina.

9. Mākslinieku grupa, kas acīmredzot nav ASV prezidenta lielākie atbalstītāji, savas performances laikā vienu Trampa viesnīcas numuriņu Ņujorkā pārvērta par cietuma kameru, ielaižot tur pat žurkas.

10. Sievietei piespriež vairāk nekā 1000 mārciņu sodu par to, ka no viņas automašīnas tecējusi eļļa. Tiesā viņa nonāca, jo mēnešiem ilgi atteicās novērst eļļas noplūdi, kas bojāja brauktuvi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu