Dacei Pecolli ar vīru kopīgs bankas konts un e-pasts. Vai prātīgi?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu bāleliņi nemitīgi tiek salīdzināti ar karstasinīgajiem dienvidniekiem – sak, skat, kā viņi spēja aplidot un lutināt savas dāmas, kamēr pašmāju vīriešiem šī māksla vēl jāizkopj. Taču vai tā tiešām ir?

Valdis Melderis šo jautājumu nepakautrējās uzdot burvju māksliniecei Dacei Pecolli, kura šonedēļ viesosies STV Pirmā! sarunu šovā «Starp mums runājot» un vairāk nekā 22 gadus ir attiecībās ar itāli. «Es nevaru teikt par visiem itāļiem, bet par savu itāli varu teikt – jā! Viņš tiešām ir uzmanīgs un, atklāti sakot, man neko neliedz. Ja es tagad gribētu nopirkt dimantu, viņš man teiktu – jā, mīļā!» raidījumā stāsta Dace. «Taču, tā kā es esmu «praktiskā latviete», tad saku – nē, labāk ieguldīsim šovā!» smej burvju māksliniece.

Pecolli ģimenei ir gan kopīgs budžets, gan viens bankas konts un pat e-pasts, ar kuru darbojas gan Dace, gan Enriko. Vaicāta, kā abi spēj pārvaldīt šādu finanšu plūsmu, Dace atbild, ka visa pamatā ir uzticēšanās. «Mēs viens otram uzticamies, jo apzināmies, ka saprotam, kas ir svarīgākais. Un tostarp svarīgi ir arī sevi iepriecināt. Bet, protams, kredīti un tādas lietas ir pirmajā vietā. Ja viņš nojaustu, ka es neapzinos, ka svarīgāk ir nomaksāt kredītu, nevis sevi iepriecināt, gan jau viņš man tad neuzticētos. Bet, tā kā viņš saprot, ka arī es to svarīguma hierarhiju izprotu pareizi, tad viņš man uzticas,» tā Dace. Vaicāta, vai par šādu ģimenes budžeta plānošanu pāris atsevišķi vienojies, Dace atklāj, ka viņu attiecībās viss notiek dabiski: «Mums viss notiek automātiski. Mēs vienkārši priecājamies par dzīvi.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu