Septiņus gadus vecas meitenes nogalināšana Austrijā: noziegumā atzīstas pusaudzis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Kāds pusaudzis atzinies pagājušās nedēļas nogalē Austrijas galvaspilsētā Vīnē pastrādātā septiņus gadus vecas meitenes slepkavībā. Meitenes mirstīgās atliekas sestdien tika atrastas atkritumu konteinerā, ziņo tīmekļa medijs «The Local».

Kā vēstīts, septiņus gadus vecā meitene pazuda piektdienas vakarā, bet sestdienas rītā viņas mirstīgās atliekas atkritumu konteinerā netālu no viņas dzīvesvietas atrada atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma darbinieki.

Meitenes līķis bija ietīts plēvē.

Kā vēsta aģentūra AFP, saistībā ar aizdomām slepkavībā pirmdien tika aizturēts 16 gadus vecs jaunietis, kurš dzīvo kaimiņos nogalinātās meitenes ģimenei.

Nopratināšanā pēc aizturēšanas jaunietis atzinies meitenes slepkavībā.

Jaunietis policistiem stāstījis, ka nozieguma brīdī viņš izjutis «vispārēju naidu», taču sīkāk savu rīcību izskaidrot nespēja.

Pusaudzis arī policistiem atklājis, ka viņš meiteni, kas tobrīd ārā spēlējusies, uzaicinājis pie sevis ciemos, un tad ievedis viņu vannas istabā un uzbrucis viņai ar nazi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu