Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 14. - 20. maijs

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Tu būsi mērķtiecīgs un vēlēsies par katru cenu pierādīt, uz ko patiesībā esi spējīgs. Pielūko, lai dedzīgums tevi neiedzen pārslodzēs, rūpīgāk izvērtē savas reālās iespējas, nedari pāri veselībai! Lielāku uzmanību velti savai otrajai pusītei, atvasītēm. Sagādā viņām kādu pārsteigumu neliela ceļojuma veidā. Tev pašam derētu nedaudz vairāk pievērsties sevis pilnveidošanai garīgajā plānā, meklēt dziļāku jēgu saviem nākotnes plāniem. Brīvdienās tieksies pēc bezrūpīgas izklaides.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Pratīsi uzturēt harmoniskas attiecības gan ar kolēģiem, gan augstākstāvošajiem. Darba lietās tev smaidīs veiksme. Nav izslēgts, izdosies nedaudz pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm, gūt sabiedrības atzinību par saviem profesionālajiem sasniegumiem. Ģimenes dzīvē gūt pilnīgu saskaņu var traucēt spītība, kā arī nevēlēšanās veikt zināmas pārmaiņas, pārlieku konservatīvs skatījums uz dzīvi. Prātīgāk rīkosies tie zīmes pārstāvji, kuri ļaus otrajai pusītei uzņemties iniciatīvu, jo tavs partneris daudz skaidrāk apjautīs, kas uzlabojams savstarpējās attiecībās.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Nav izslēgts, atklāsi sevī jaunas spējas, talantus, par kuru esamību gan nojauti, taču tā līdz galam nespēji noticēt. Šī ir atbilstoša nedēļa sabiedriskām lietām, ar reklāmu, masu medijiem saistītiem projektiem. Ja nepieciešams, vari veidot kontaktus ar ārzemju sadarbības partneriem. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem būsi draudzīgs un atsaucīgs. Naudas jautājumus labāk kārtot, sākot ar nedēļas vidu, pirmdienu un otrdienu pamatā veltot organizatoriskiem jautājumiem. Nedēļas otrā pusē var jūtami aktualizēties privātajā dzīvē notiekošais.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Tava uzvedība tuvākajiem liksies nedaudz dīvaina un neizprotama. Neļauj saasinātajām emocijām izraisīt nesaskaņas ar mājiniekiem. Mēģini nogludināt visus asumus, atrast kopēju valodu ar apkārtējiem, jo šī lielā mērā ir izlīguma nedēļa. Vari veikt dažādas pārrunas, organizēt tikšanās, pievērsties pētnieciskiem darbiem. No profesionālajiem pienākumiem brīvajā laikā vislabprātāk uzturēsies radošu, filozofisku cilvēku kompānijā, kā arī baudīsi mākslas vilinājumu, dodoties uz kādu izstādi vai izrādi.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Nesteidzini notikumu gaitu, ļauj visam ritēt dabisku ceļu. Iegaumē, ka pārlieku liels dedzīgums, it sevišķi materiālajā plānā, nesīs tikai un vienīgi galvassāpes. Nedēļas sākumā labāk izvairies no pārrunām ar bosu, kā arī atliec svarīgu dokumentu parakstīšanu. Pabeidz iesāktos darbus, sakārto nepieciešamās formalitātes. Nedēļas vidū var rasties iespējas paplašināt savas zināšanas, pieslīpēt profesionālās iemaņas. Lai nerastos lieki pārpratumi privātajā dzīvē, rūpīgāk uzklausi laulāto, nepārspīlē viņa teikto. Brīvdienās labprāt dosies nelielā izbraukumā.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Aktīva, profesionālajiem notikumiem piesātināta nedēļa. Lieliski tiksi galā ar saimnieciski organizatoriskām lietām. Pielūko, lai nesāc kādam uzspiest viedokli, labāk ļauj, lai katrs pats nonāk līdz vajadzīgajiem secinājumiem, ar karoti tu nevienam gudrību mutē neieliesi! Labāk vairāk uzmanības koncentrē savām atvasītēm, viņu audzināšanai. Brīvdienās parūpējies par nelielu pārsteigumu otrajai pusītei, centies savstarpējā saskarsmē būt maigāks, romantiskāks.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Šonedēļ patiesi svarīgi, lai tu uzturētu saskanīgas attiecības ar sadarbības partneriem, veicinātu jaunus lietišķos kontaktus un apzinātos tās izaugsmes iespējas, kuras šobrīd ir tavā rīcībā. Otrdien var nākties kārtot finansiālus jautājumus, ceturtdien situācija prasīs izlēmīgu un drosmīgu rīcību. Ja spēsi tikt galā ar pārbaudījumiem ceļā uz panākumiem, tad zini, ka rezultāti noteikti neliks vilties. Brīvdienās vari atļauties nedaudz paslinkot.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Apkārtējie apskaudīs tevi, jo ne katrs spēs strādāt ar tādu atdevi un entuziasmu. Iespējams, tavu atbalstu lūgs kāds dzīvē apmaldījies paziņa. Tikai nelasi lekciju viņam par dzīves jēgu, bet gan labāk palīdzi ar reālu padomu. Centies vairāk novērtēt sev tuvos cilvēkus un neliedz viņiem savu uzmanību un mīlestību. Saskarsmē ar mīļoto centies atturēties no greizsirdības scēnām, tām patiesi šobrīd nebūs vietas jūsu attiecībās.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Piemērota nedēļa lietišķu jautājumu risināšanai. Tevī var mosties līdera spējas, kuras ļaus izcelties kolēģu vidū, gūt priekšniecības atzinību. Nedēļas pirmajās dienās vari kārtot ar tieslietām saistītus jautājumus, doties uz valsts iestādēm, organizēt svarīgas pārrunas. Turpretim nedēļas vidus ir piemērots radoša rakstura aktivitātēm. Tu lieliski sapratīsies ar apkārtējiem, saņemsi viņu simpātiju apliecinājumus. Nedēļas izskaņā velti vairāk laika sev, ģimenei.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Viena no svarīgākajām panākumu atslēgām būs pacietība un ticība saviem spēkiem. Ja ļausies pārmērīgai paškritikai, tā var radīt nomāktību, kura savukārt bremzēs profesionālās spējas, koncentrēšanos. Būtiski arīdzan laicīgi sastādīt turpmāko darbu grafiku, parūpēties, lai netiek piemirstas kādas tikšanās vai atskaišu nodošanas termiņi. Zini, ka visu veidu braucieniem ir piemērotāka nedēļas pirmā puse, savukārt otrā vairāk atbilst darbam ofisā, kolektīvām aktivitātēm. Brīvdienās vari apciemot vecākus.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Tieksies pēc jauniem iespaidiem, zināšanām, kontaktiem. Varbūt dosies pieredzes apmaiņas braucienā, tiksies ar domubiedriem kādā sapulcē, pievērsīsies pedagoģiskām aktivitātēm. Tu šobrīd vairāk rīkosies idejas vārdā, nevis materiālu labumu stimulēts. Apkārtējie sajutīs tavu patiesumu, uzticēsies tevis paustajam viedoklim. Attiecībās ar laulāto vari kļūt nedaudz noslēgts, par ko gan partneris nebūs pārāk iepriecināts, taču nekādus pārmetumus neizteiks.

 
Foto: Depositphotos.com

ZIVIS

Nedēļas sākumā un vidū vajadzēs vairāk peldēt pa straumi, pielāgoties situācijai. Nav izslēgts, tev tiks uzticēti jauni pienākumi, kuri liks vairāk laika un enerģijas veltīt profesionālai jomai, savukārt privātā dzīve nedaudz novirzīsies otrajā plānā. Esi bez bēdu, mīļotais cilvēks būs saprotošs, viņš apjautīs, ka tu strādā, lai nodrošinātu sātīgāku nākotni. Nedēļas izskaņā varēsi nedaudz atvilkt elpu, ļauties tīkamai atpūtai ģimenes lokā. Pilnīgi iespējams, sarīkosi nelielas mājas svinības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu