Ušakovs: Man nav ne jahtas Monako, ne viesnīcas Sanktpēterburgā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušā Rīgas domnieka un kādreizējā «Saskaņas» biedra Ruslana Pankratova paustais par galvaspilsētas mēram Nilam Ušakovam piederošiem īpašumiem Monako un Sanktpēterburgā neatbilst patiesībai, tā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta panorāma» norādīja Ušakovs.

«Nav man diemžēl ne jahtas, ne viesnīcas, ne dzīvokļu,» teica Rīgas mērs. Ušakovs arī piebilda, ka pēdējo reizi Monako bijis pirms četriem vai pieciem gadiem.

Ušakovam esot jautājums Pankratovam, kādēļ šādus faktus viņš stāsta kopš brīža, kad tika «izmests» no partijas, bet iepriekš neko tādu nav teicis. Tāpat Rīgas mērs prāto, kādēļ viņš ar šo informāciju nav vērsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā.

Pankratovs kādā Krievijas televīzijas raidījumā apgalvojis, ka Ušakovam slēpti piederot jahta un dzīvokļi Monako, kā arī divas viesnīcas Sanktpēterburgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu