Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 7. – 13. maijs

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Aktuāla kļūs iegūtās pieredzes, paveikto darbu izvērtēšana, pieļauto kļūdu labošana un tālākās nākotnes plānošana. Tu sajutīsi nepieciešamību darboties kolektīvā, kā arī izteikt sevi radošajā plānā. Veiksme vairāk smaidīs radošajiem Auniem, viņiem šī nedēļa ieskicēs jaunrades periodu. Tā vai citādi, tev patiks pierādīt savas zināšanas, labprāt sacentīsies ar kolēģiem asprātībā. Dažiem liksies svarīgi uzlabot esošās partnerattiecības, varbūt izteiksi otrai pusītei bildinājumu.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Nedēļas sākumā var rasties sarežģījumi ģimenes dzīvē, kuri neļaus pilnība koncentrēties darbam. Esi savaldīgs, saskarsmē ar tuviniekiem, pat ja viņu rīcība šķiet aplama, neapdomīga. Daudz vairāk panāksi ar mierīgām, diplomātiskām sarunām, pārdomātu argumentāciju nekā ar striktu nostāju. Sākot ar trešdienu, gaisotne mājās uzlabosies un tu ar mierīgu sirdi varēsi vairāk uzmanības veltīt darbam, profesionālajai izaugsmei. Brīvdienās labprāt ļausies dzīves baudīšanai.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Pateicoties tavām analītiskajām spējām un saskarsmes mākslai, gūsi atzinību, novērtējumu priekšniecības acīs. Zīmīga nedēļa Dvīņiem, kuri pūlas tirdzniecības jomā, pedagoģijā un žurnālistikā. Notikumi var tevi savest kopā ar ļoti erudītiem, interesantiem cilvēkiem. Tu pratīsi smelties iedvesmu, jaunas idejas no apkārtējiem. Arī pats labprāt dalīsies dzīves pieredzē, zināšanās. Romantiskajā plānā nedēļa nesola īpašas pārmaiņas, taču tas nenozīmē, ka slīgsi garlaicībā. Tu vienmēr esi pratis rast iespējas atsvaidzināt attiecības.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Jau pašā darba nedēļas sākumā var nākties risināt nopietnus darba jautājumus. Esi gatavs pastrādāt pāris virsstundas, it sevišķi, ja nesen esi uzņēmies jaunus pienākumus. Saskarsmē ar kolēģiem centies būt nedaudz atvērtāks, kaut vai tāpēc, ka viņi var tev sniegt tik nepieciešamo pieredzi, morālo atbalstu. Šonedēļ, tavas atvasītes var nedaudz sagrēkoties skolas gaitās. Vēlams mierīgi izrunāt viņu sastrādātos nedarbus un kopīgi meklēt risinājumus tiem.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Dzīvi tversi ar pilnu krūti. Nevēlēsies savu uzmanību veltīt maznozīmīgām lietām, tev padomā būs daudz ambiciozākas ieceres. Vienīgais, esi objektīvāks pret sevi, savām iespējām. Naudas lietās pārmērīgs azarts, tieksme pēc ātras peļņas radīs nevajadzīgus sarežģījumus, tāpēc centies jau laikus izvairīties no finansiālām avantūrām. Mīlas jomā tev smaidīs veiksme. Īpaši krāšņs periods var iezīmēties nesen izveidotās attiecībās.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Mazāk uztraucies par apkārtējo viedokli, vairāk seko savai sirdsbalsij! Ja turēsies pie novecojušiem uzskatiem, arī tie var bremzēt tavus panākumus. Ļauj, lai tavā dzīvē ienāk pārmaiņas. Centies vairāk uzturēties modernu, inovatīvu cilvēku sabiedrībā. Ģimenes lietās svarīgi nekļūt pārlieku uzstājīgam. Šoreiz tev derētu vadības grožus nodot otrās pusītes rokās. Pilnīgi iespējams, laulātais jau labu laiku ir vēlējies veikt nelielas pārmaiņas attiecībās. Esi drošs, tev tās nesīs tikpat lielu labumu kā mīļotajam.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Centies neko nedarīt steigā, jo neuzmanības kļūdas šonedēļ var dārgi maksāt. It sevišķi tas attiecas uz naudas lietām! Kopumā piemērots laiks, lai apgūtu jaunas zināšanas, profesionālās iemaņas, it sevišķi nedēļas vidū. Turpretim, tuvojoties brīvdienām, tevī uzšķilsies radošā dzirksts, kurā tā vien prasīsies izpausties. Kādam Svaru zīmes pārstāvim tas nozīmēs, kāpt uz skatuves, citam ņemt rokā otu vai pievērsties ar dizainu, interjeru saistītām lietām.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Vislabprātāk darbosies ierastā vidē, kurā katrs stūrītis pazīstams. Savukārt, saskaroties ar pārmaiņām, kļūsi ļoti piesardzīgs. Zvaigznes gan iesaka atturēties no pārmērīgi konservatīvas nostājas. Atceries, ka dzīvē viss plūst, mainās un pastāvēs tikai tas, kurš pielāgosies. Nedēļas otrajā pusē vari kļūt romantiski noskaņots, meklēt piepildījumu savām erotiskajām fantāzijām. Saistīs arī filozofiski, ezoteriski jautājumi. Atbildes meklējumos kāds dosies pie astrologa.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Šonedēļ pieaugs tava zinātkāre. Meklēsi arīdzan iespējas dibināt jaunus kontaktus ar domubiedriem. Kāds Strēlnieks sāks plānot ārzemju braucienu vai arī tādā dosies. Piemērots brīdis dažāda veida sabiedriskajām aktivitātēm. Tu nebaidīsies atrasties uzmanības centrā, labprāt prezentēsi savas nākotnes ieceres. Nedēļas nogali neapšaubāmi veltīsi savu iegribu apmierināšanai. Daži Strēlnieki var kļūt pārlieku izšķērdīgi.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Daudz kas būs atkarīgs no tavas apņēmības, spējas uzņemties iniciatīvu, noticēt saviem spēkiem. Tu brīžiem vari pārlieku kritizēt sevi, nenovērtēt patieso potenciālu. Lai gūtu morālo atbalstu, droši vērsies pie otrās pusītes, tā zinās, kā tevi iedrošināt. Ja tiksi pāri psiholoģiskajām niansēm, darbi ies uz priekšu ātrā tempā. It sevišķi labi padosies visu veidu saimnieciski organizatoriskās lietas. Attiecībās no tavas puses prasīsies vairāk jūtu, romantikas.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Būsi laimīgs, ja varēsi pievērsties radošām, novatoriskām lietām. Tieši pārmaiņas, jauni zināšanu apvāršņi būs galvenais vadmotīvs. Saskarsmē ar kolēģiem būsi draudzīgs, labprāt izpalīdzēsi gan ar padomu, gan praktisku atbalstu. Mājas dzīvē gribēsi būt brīvs, neatkarīgs, taču otrā pusīte vēlēsies pretējo. Neļauj atšķirīgajiem viedokļiem iedragāt attiecības, centies rast kompromisu starp savām un partnera vēlmēm. Nedēļas nogalē iespējami negaidīti viesi.

 
Foto: Depositphotos.com

ZIVIS

Gribēsi dzīvot savā sapņu valstībā, fantāzijās un tikai nepieciešamības gadījumā skatīsi lietas reālā gaismā. Pielūko, lai iedomu mākoņi nesāk radīt problēmas, risinot naudas, kā arī juridiskos jautājumus. Pirms paraksti kādu dokumentu, pārliecinies, ka esi pareizi izpratis rakstīto un skaidri apzinies tā sekas. Lieki piebilst, ka nedēļa veiksmīgāka radošās pasaules pārstāvjiem. Tu lieliski sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi, iegūsi viņu uzticību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu