Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Nedēļas horoskops: 30. aprīlis – 6. maijs

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Kāds Auna zīmes pārstāvis var nokļūt savu ambīciju varā. Iespējams, ka mājās veiksi kārtējās reformas. Ja darba pienākumos ietilpst jebkādas skaitliskas operācijas, tad vari cerēt, uz pagodinājumu no priekšnieka puses. Nedēļas otrajā pusē ne reizi vien var rasties iespēja kļūt par liecinieku dažādām nestandarta situācijām, dažas no tām nespēsi pat īsti izskaidrot. Nenodarbini prātu notiekošajā meklējot loģiku, vienkārši notici brīnumam!

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Nedēļas sākumā var izrādīties, ka esi turpat vai vienīgais uz zemeslodes, kurš spēj veiksmīgi atrisināt samezglojušās darba lietas. Un kas tur par brīnumu, tu kā nekā proti labāk par pārējiem novērtēt savas iespējas, likt lietā saimnieciski organizatoriskās iemaņas. Tu labi pratīsi izmantot citu vājības savā labā. Tas attiecas arī uz konkurentiem, kuri iegrimuši pašpārliecinātībā, būs aizmirsuši veikt elementārākos piesardzības pasākumus.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Noteikti izmanto laiku, kad darbs iet no rokas, un pilnībā velti sevi karjeras lietām. Centies aktīvāk sadarboties ar kolēģiem, neslēp idejas, jo tu viens nebūsi karotājs. Pavisam negaidīti vari tikt pie lielākas naudas summas, varbūt kāds atdos parādu vai būsi atradis jaunu investoru savām nākotnes iecerēm. Nepieļausi, ka tev kāds diktē noteikumus. Partnerattiecības beidzot sniegs tik ilgi kāroto piepildījumu. Atpūtu labāk meklē laukos – svaigs gaiss, svaigas idejas.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Tev nenoliedzami veiksies, ja vien visu būsi labi izplānojis, nelabvēļi nespēs traucēt mērķu sasniegšanu. Esi uzmanīgs naudas lietās, savlaicīgi nokārto visas parādsaistības. Vari rīkot dažāda veida prezentācijas un arī pats apmeklēt līdzīgus pasākumus. Esot sabiedrībā, pastāv lieliskas iespējas sastapt jaunus biznesa partnerus. Mājas dzīvē nekļūsti pārāk despotisks, citādi citkārt vienkāršas sarunas var ātri vien pārvērsties strīdos. Nedēļas nogale solās būt īpaši romantiska.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Plānotie darbi ritēs uz priekšu diezgan straujā tempā. Būsi apveltīts ar intuīciju, un asās prāta spējas, palīdzēs rast risinājumu jebkurā situācijā. Esi diplomātisks attiecībās ar kolēģiem, turies pie saviem uzskatiem, un nosprausto mērķi sasniegsi pavisam drīz! Neuzticies ikvienam, kas cenšas tev izpatikt, jo viņa nodomi var nebūt tīri. Vari sajust sevī mostamies māksliniecisku iedvesmu, kura mudinās apmeklēt kādu teātra izrādi vai mākslas galeriju.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Neiedziļinies maznozīmīgos sīkumos, kā arī neļauj kašķīgajam noskaņojumam, radīt strīdus tevis un apkārtējo starpā. Mēģini būt sirsnīgāks ne tikai ģimenes lokā, bet arīdzan biežāk uzsmaidīt svešiniekiem. Sākot no nedēļas vidus, būsi pilnībā iegrimis darbos, varbūt spēsi piepildīt senu ieceri un izpelnīties pārējo ievērību. Vislabāk veiksies tieši radošais un pētnieciski analītiskais darbs. Liela nozīme būs iekšējai balsij, jo tā palīdzēs izdarīt pareizo izvēli. Pateicoties savai nevainojamai reputācijai un godīgai rīcībai, iegūsi ne tikai sadarbības partnerus, bet arī labus draugus.

 
Foto: depositphotos.com

SVARI

Dažubrīd vēlēsies ieņemt ļoti principiālu nostāju filozofiskos jautājumos. Apkārtējiem var pat likties nedaudz savādi, ka diskutē par tik globālām, nopietnām lietām. Centies pārāk nesaspringt par tēmām, kuras šobrīd neskar tevi tiešā mērā. Naudas lietas pareizāk būtu risināt nedēļas vidū, kad tavas koncentrēšanās spējas būs pašā maksimumā. Turpretim attiecībām, svarīgāka var izrādīties nedēļas otrā puse, it īpaši sestdiena. Zvaigznes iesaka vairāk ieklausīties laulātajā, nekļūt pārgudram.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Darba procesā, būsi patiesi nopietns, lietišķs, kas priecēs sadarbības partnerus, apstiprinot viņu nekļūdīgo izvēli. Šonedēļ lieti noderēs tavas psihologa dotības, jo tās palīdzēs ātri atšķirt īstu draugu no pašlabuma meklētāja. Mācēsi aizraut līdzcilvēkus ar savām idejām, tāpēc tev nesagādās nekādas problēmas atrast investorus, lai uzsāktu darbu pie pilnīgi jauna projekta. Nedēļas nogalē nebūsi pasargāts no nejaušībām, tāpēc apsver iespēju apdrošināt īpašumu.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Problēmām darba lauciņā, pieiesi ļoti radoši, meklēsi piemērotāko izeju no saspringtām situācijām, izmantojot netradicionālas metodes. Dažādas sakritības un nejaušības, radīs virkni notikumus, kuru rezultātā, tava dzīve iegūs pilnīgi citu virzību un saturu, uzlabosies materiālais stāvoklis, tu iepazīsies ar erudītiem cilvēkiem. Ar savām idejām pārsteigsi daudzus, bet piekritēju pulks galvenokārt veidosies no vienaudžu vidus, vecākā gadagājuma cilvēkus būs grūti pārliecināt.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Nav izslēgts, aktīvi izvirzīsies uz kāpumu profesionālajā jomā, priekšniecība tevi novērtēs, varbūt pat saņemsi paaugstinājumu. Naudas lietās rīkojies apdomīgi, kā arī esi atklāts savos nodomos, tas palīdzēs iegūt apkārtējo uzticību. Pasmaidi, ja kāds cenšas tev traucēt mērķa sasniegšanu, un dari vien tālāk savu darāmo. Var pienākt kāda ilgi gaidīta vēsts, kas izmainīs tavu drūmo noskaņojumu. Attiecībās ar otro pusīti atrodi kompromisu par brīvdienu plāniem, citādi miera osta pārvērtīsies bangojošā jūrā.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Tev priekšā būs lieli darbi, tāpēc esi gatavs atlocīt piedurknes un ķerties vērsim pie ragiem. Nežēlo enerģiju profesionālajiem pienākumiem, sevis pilnveidošanai, tas noteikti atmaksāsies. Nav izslēgts, radīsies iespēja doties pieredzes apmaiņas braucienā vai izmēģināt spēkus līdz šim neapgūtā lauciņā. Būtiski saglabāt ticību sev un panākumiem. Jūtamu daļa iedvesmas smelsies no ģimenes locekļiem.

 
Foto: depositphotos.com

ZIVIS

Mēģināsi atrast darbus, kuri ne tikai nodarbinātu tevi fiziski, bet arīdzan aizrautu garīgi, tādējādi atbrīvojot no ikdienas vienmuļības un pelēcības. Šonedēļ tev vairāk veiksies radošajām aktivitātēs. Ja ir nepieciešamība kārtot finansiālus vai ar tiesvedību saistītus pienākumus, esi dubultā uzmanīgs, jo brīžam vari kļūt neuzmanīgs, izklaidīgs. Arī kādam dodot solījumus, vēlams rūpīgāk apdomāt, kā spēsi turēt doto vārdu. Nedēļas nogalē labprāt pavadīsi laiku kopā ar ģimeni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu