Indijas policija uzskata, ka latviete Līga varētu būt noslepkavota

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Indijā mirusī Latvijas pilsone Līga Skromane, iespējams, tikusi noslepkavota, piektdien paziņojis vietējās policijas komisārs. Šobrīd tiek izskatīta versija, ka 33 gadus vecā sieviete tikusi nožņaugta, ziņo portāls «Onmanorama».

«Galīgie autopsijas rezultāti būs zināmi rītdien,» sacīja Tiruvallamas policijas komisārs P.Prakašs.

Viņš arī norādīja, ka izmeklēšanas gaitā tikuši nopratināti vairāki cilvēki. Citviet ārvalstu medijos izskanējušas ziņas par četru cilvēku aizturēšanu.

Kā ziņots, Indijas policijas sākotnējā versija bija tāda, ka Līga izdarījusi pašnāvību. Taču Līgas tuvinieki šādu iespēju noraidīja un mudināja izskatīt versiju par slepkavību.

Portāls «The Independent» vēstīja, ka Līga esot atrasta nomaļā vietā, ko iecienījuši narkomāni un sīki narkotirgoņi, kuri tūristiem pārdod apreibinošās vielas.

Policija netālu no mangrovju meža, kur tika atrastas Līgas mirstīgās atliekas, uzgājusi nelielu laiviņu. Iespējams, Līga to izmantojusi, lai nokļūtu izolētajā vietā.

Divas sievietes policijai stāstījušas, ka esot redzējušas Līgu vienatnē ieejot mežā, norāda «Onmanorama».

Līga Skromane pazuda 14.martā Keralas štatā, kas atrodas Indijas dienvidos.

Indijā Līga bija ieradusies kopā ar māsu Ilzi, lai ārstētos ar tradicionālajām ajūrvēdas metodēm. Līga un Ilze Skromanes ir Latvijas pilsones, kas jau ilgāku laiku dzīvoja Īrijā.

Līga Skromane cieta no smagas depresijas. Viņa pazuda neilgi pēc tam, kad izgāja no ajūrvēdas centra Pothenkodes ciematā.

Kāds autorikšas vadītājs bija aizvedis Līgu uz netālo Kovalamas kūrortu, kas atrodas līdzās Thiruvananthapuramai – vietai, kur vēlāk tika atrastas sievietes mirstīgās atliekas.

Marta beigās Indijas policija izveidoja īpašu grupu Līgas Skromanes meklēšanai.

Autopsiju veikušie mediķi informēja policiju, ka Līgas ķermenim neesot konstatētas atvērtas brūces vai kaulu lūzumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu