Aste, zaķalūpa, 6 pirksti jeb zvaigznes, kuras piedzima ar anomālijām

Egoiste
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/Reuters

Izrādās, šīs slavenības ir dzimušas īpašas - ar kādu specifisku vizuālu defektu!

 
Foto: AFP

Elizabete Teilore un dubultas skropstas

Viena no skaistākajām sievietēm Holivudā, kā izrādās, ir piedzimusi ar kādu vizuālu patoloģiju - viņas skropstas bija izkārtotas nevis vienā, bet divās līnijās uz acu plakstiņiem. Tā bija ģenētiska mutācija, kas pazīstama kā distihīze, papildu skropstu pāris.

Foto: AP
 
Foto: AFP

Harijs Stailzs un 4 krūšu gali

Britu dziedātājs un grupas «One Direction» dalībnieks Harijs Stailzs (Harry Styles) kādā intervijā apstiprinājis baumas, kas klīdušas jau ilgāku laiku, - viņam ir četri krūšu gali. Stailzs sarunā ar Čelsiju Handleri atzinis, ka viņam patiešām ķermenis atšķiras no citiem, un ar pirkstiem norādīja, kur atrodas viņa visi četri krūšu galiņi.

Foto: AP/AFP
 
Foto: MEGA

Keita Bosvorta un 2 krāsu acis

Stāsta, ka tie ir laimīgi cilvēki, kuriem acis ir divās dažādās krāsās jeb, kā medicīniski to sauc, - kas piedzimuši ar heterohromiju.

Foto: MEGA
 
Foto: AP

Megana Foksa un dīvainie īkšķi

Aktrisei Meganai Foksai jau kopš dzimšanas ir deformēti roku īkšķi. Tie ir vālīšveida, ar ļoti īsiem, bet platiem nagiem.

Foto: MEGA
 
Foto: Leta/AFP

Keša un aste

Amerikāņu dziedātāja Keša pasaulē nākusi ar nelielu astīti. Parasti šāda astīte embrijiem piektajā nedēļā atdalās, bet dziedātājai tā ir saglabājusies līdz dzimšanas brīdim.

Foto: AFP/AP/EPA/RTR
 
Foto: AFP/AP/Reuters

Joahims Fēnikss un zaķalūpa

Aktieris piedzima ar šķelto jeb tā saukto zaķa lūpu, par ko liecina arī rēta uz viņa sejas.

Foto: AFP/AP/Reuters
 
Foto: AFP/AP/Reuters

Halle Berija un 6 pirksti

Aktrisei Hallei Berijai ir noslēpums, par kuru viņa vienmēr klusējusi, – kinozvaigznes kreisajai pēdai ir seši pirkstiņi.

Foto: AP/AFP
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu