Aktuālās sezonas modes skates divu dienu garumā «Baltic Fashion & Textile RIGA»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 12. līdz 14. aprīlim Ķīpsalā notiks Baltijas modes un tekstila industrijas izstāde «Baltic Fashion & Textile RIGA 2018», kurā apmeklētāji varēs vērot dažādu zīmolu modes skates. 12. aprīlī, ceturtdien, tiks prezentētas aktuālās pavasara kolekcijas, bet 14. aprīlī, sestdien, – bērnu apģērbi.

Izstādes «Baltic Fashion & Textile RIGA 2018» pirmajā dienā, 12. aprīlī, 2018. gada pavasara/vasaras sieviešu tērpus prezentēs Latvijas zīmoli «Varan Latvija» un «Black Swan». Līdzīgi kā citus gadus, arī šī pavasara tendence ir vienmēr aktuālie ziedu motīvi – «Varan Latvija» tērpi ir viegli, gaisīgi, ar elegantiem volāniem un brīvu griezumu, savukārt «Black Swan» tērpi uzzied krāšņās mežģīnēs un daiļās ziedu apdrukās.

Tajā pašā dienā sievišķīga elegance raksturos lietuviešu zīmola «Adrika» skati, savukārt «valkājamo» mākslu rādīs itāliešu zīmols «Italian Fashion Agency», kuri prezentēs sieviešu žaketes, topus, bikses un kleitas, kuras šūtas no mākslinieciski apgleznota zīda, – vasarā šie apģērba gabali būs elpojoši, maigi un patīkami ādai. Dienu noslēgs Uzbekistānas uzņēmumu modes skates.

Sestdien, 14. aprīlī, izstādē «Baltic Fashion & Textile RIGA 2018» notiks vairākas bērnu modes skates. Aktuālākās kolekcijas prezentēs Latvijas zīmoli «ZAZA Couture» un «Rock’n’Mouse», bet vēl mazākiem, zīdaiņiem, modi demonstrēs zīmols «ViKrEm». Bērnu modes skates noslēgs Uzbekistānas zīmols «Fargo`naTuron Tekstil», taču tam sekos šūšanas un rokdarbu skolas «Burda Rīga» modes skate.

Izstādē «Baltic Fashion & Textile RIGA 2018» būs arī citi pasākumi – 12. aprīlī notiks seminārs «Mode un dizains: modes industrija un tendences», bet 13. aprīlī modes un tekstila industrijas pārstāvji tiksies lietišķajā kontaktbiržā. Visās izstādes dienās varēs piedalīties «Swerea IVF» seminārā par audumu drošības starptautisko sertificēšanu «OEKO-TEX®» sistēmā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu