Preiļos likvidē nelikumīgu marihuānas audzētavu

Oskars Rekšņa
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas darbinieki Preiļos likvidējuši marihuānas audzētavu, atsavināti stādi, kā arī ap 20 gramiem gatavās produkcijas. Aizturētais jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā.

Preiļu iecirkņa policisti noskaidroja, ka Preiļos, kādam vietējam iedzīvotājam piederošajā nekustamajā īpašumā, iespējams, ir ierīkota marihuānas audzētava.

Lai pārbaudītu iegūto informāciju, pagājušās nedēļas nogalē likumsargi ieradās vīrieša dzīvesvietā, kur veica sankcionēto kratīšanu. Privātmājas apskates laikā tika konstatēts, ka vienā no istabām ir ierīkota marihuānas audzētava. Kopumā kratīšanas laikā konfiscēti 20 marihuānas augiem līdzīgi stādi, to audzēšanai izmantots aprīkojums - dažādas gaismas un siltuma lampas, ka arī ap 20 gramiem gatavās produkcijas.

Foto: Valsts policija

Lai precīzi noteiktu izņemto vielu sastāvu un daudzumu, ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, taču jau tagad redzams, ka, visticamāk, tā ir marihuāna. Tajā pašā dienā aizdomās par saistību ar minēto likumpārkāpumu aizturēta arī iespējamā vainīgā persona - 1988. gadā dzimis vīrietis, kurš jau agrāk bija nonācis policijas redzeslokā.

Izmeklēšana šajā lietā turpinās, savukārt aizturētajam par minēto noziedzīgo nodarījumu draud kriminālatbildība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu