Baiss atgadījums Tallinā: taksometra vadītājs pasažierēm piedraud ar ieroci

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ints Kalnins / Reuters

Pagājušajā nedēļas nogalē Tallinā lielu izbīli piedzīvojušas divas mobilās aplikācijas «Taxify» klientes, kad vadītājs, piedraudot ar ieroci, izsēdināja viņas pusceļā, vēsta portāls «Postimees».

Taksometrs tika izsaukts agri sestdienas rītā. Tajā iekāpa trīs cilvēki - viens vīrietis un divas sievietes. Tā kā puisis dzīvoja vistuvāk, viņš no taksometra izkāpa pirmais.

Sievietes gribēja turpināt ceļu. «Taču taksists lika nekavējoties samaksāt rēķinu. Mēs teicām, ka šī vēl nav pēdējā pietura, ka gribam braukt tālāk un samaksāsim, kad brauciens būs galā,» stāsta viena no pasažierēm.

Taču šoferis vārdā Dāvids uzstāja, ka nepieciešams samaksāt rēķinu un pirms ceļa turpināšanas sākt jaunu braucienu. «Es atbildēju, ka pirmoreiz ko tādu dzirdu,» turpina pasažiere.

«Viņš izvilka ieroci un, turot to man acu priekšā, lika mums izkāpt no mašīnas. Mēs pārbijušās izkāpām, un draudzene piezvanīja policijai.»

Tallinas policija apstiprināja, ka 11.martā plkst. 4.32 saņemts ziņojums par konfliktu starp taksistu un diviem citiem cilvēkiem, kura laikā taksists izvilcis ierocim līdzīgu priekšmetu. Informācija tika nodota visiem apkārtnē patrulējošajiem policistiem, bet taksistu tonakt atrast neizdevās.

Vēlāk policija apstiprināja, ka pie «Volkswagen Jetta» markas automašīnas stūres esot sēdējis 22 gadus vecs jaunietis.

Kompānijas «Taxify» pārstāve Marija Jurisone apliecināja, ka uzņēmums esot sazinājies ar abām klientēm, lai atvainotos, savukārt taksista «Taxify» konts esot ticis slēgts.

«Saskaņā ar mūsu rīcībā esošo informāciju, tā bija rotaļu pistole, taču tas neattaisno vadītāja uzvedību,» atzīst Jurisone. ««Taxify» sadarbojas ar policiju, lai atrisinātu šo incidentu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu