93 gadus veca kundze dodas uz Keniju, lai strādātu brīvprātīgo darbu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook

Nona Irma, 93 gadus veca vecmāmiņa, kas dzīvo Veneto pilsētā Itālijā, pierādījusi, ka ikviens var palīdzēt pasaulei kļūt par labāku vietu. Pagājušajā nedēļā viņa kopā ar meitu devās uz Keniju, lai strādātu brīvprātīgo darbu bērnunamā.

Nonas mazmeita Elisa Koltro sociālajos tīklos publicējusi vecmāmiņas fotogrāfijas pirms kāpšanas lidmašīnā, kas ved uz Keniju, kā arī iedvesmojošu stāstu par viņas lēmumu palīdzēt citiem.

«Šī ir mana vecmāmiņa Irma, 93 gadus jauna lēdija, kura šovakar devās uz Keniju,» raksta Koltro. «Viņa nedodas uz kādu no kūrortiem, bet gan uz nelielu ciemu, lai palīdzētu bērnunama bērniem. Es vēlos to pastāstīt, jo uzskatu, ka ikvienam no mums vajadzētu būt mazliet neapdomīgam, lai savu dzīvi dzīvotu, nevis izdzīvotu. Paskatieties uz viņu... Kas viņu var apturēt? Es viņu mīlu.»

Elisa intervijā itāļu laikrakstam «La Repubblica» atklājusi, ka Irma jau gadiem ilgi ziedojusi naudu bērnunamam Kenijā. «Ar ziedojumiem nebija gana, viņa vēlējās būt noderīga,» stāsta mazmeita.

Kopā ar Irmu šajā ceļojumā devās arī viņas meita. Abas Kenijā viesosies trīs nedēļas.

«Varbūt vecmāmiņa nolems tur palikt un neatgriezīsies,» joko Elisa. «Tas pavisam noteikti ir iespējams, ņemot vērā viņas lielo sirdi un enerģiju.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu