Vecākā «Playboy» modele - daktere Kvinna. Skaistuma noslēpumi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Džeina Seimūra (67), kuru vairums zinām pēc lomas seriālā «Daktere Kvinna», ir vecākā modele, kas jebkad pozējusi leģendārajam žurnālam. Piedāvājam pāris aktrises citātu un skaistuma noslēpumus, kuros vērts ieklausīties, jo šī sieviete, kas vēl ir četru bērnu māmiņa, izskatās lieliski!

 
Foto: AFP/Scanpix

Ja operācija tevi darīs laimīgu - dari to!

Džeina nekad nav slēpusi, ka ir reiz gūlusies zem plastikas ķirurga naža. Tas noticis 2005. gadā, kad, gatavojoties atkailinātu krūšu filmēšanai kādā romantiskā komēdijā, viņa saprata, ka vēlas uzlabot to izskatu. Pēc bērniem krūtis vairs neizskatījās kā agrāk, un viņa izlēma veikt nelielu krūšu kosmētisko operāciju. «Es izvēlējos nelielus implantus, lai to nepamana visi. Bet uzreiz jutos daudz sievišķīgāka un atguvu pārliecību,» atzīst Džeina.

 
Foto: Vida press

Pilates - brīnums!

Jau 30 gadus Džeina nodarbojas ar pilašu vingrojumiem un dara to diendienā. «Pilates nostiprina manu ķermeni un atgriež ādai tvirtumu,» par savu sportošanas izvēli runā Džeina. Otra viņas aizraušanās ir golfa spēle svaigā gaisā, kas arī noteikti nāk par labu aktrises veselībai un skaistumam.

Last workout for 2016

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

 
Foto: Vida press

Rūpējies par veselību

Džeinai ir bijušas pavisam nopietnas muguras veselības problēmas, kuru risinājumam draudēja pat operācija. Bija nepieciešams stiprināt muguras muskuļos, ko viņa darīja. Tie nebija velotrenažieri vai efektīva joga, tā bija ārstnieciska vingrošana. «Es to darīju lēni un piesardzīgi, bet regulāri un neatlaidīgi. Es izārstējos pati,» stāsta aktrise.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Neļaujas stereotipiem

Tavā vecumā tik garus matus sievietes neizvēlas. «Es izvēlos!» atbild aktrise vienmēr, kad kāds ko pārmet viņas dabiskajai matu rotai. Protams, aktrise arī ļoti rūpējas par matu veselību, ko var arī redzēt.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Neēd pusfabrikātus

Visvairāk viņa ēd ogas, ko uzskata par perfektu antioksidantu. «Esmu uzaugusi ar piemājas dārzu, kur audzējām paši visus dārzeņus, tāpēc neko nepērku no šaubīgiem veikalu plauktiem. Tikai tīru un ekoloģisku pārtiku. Tu esi tas, ko tu ēd!»

Foto: EPA/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Neliedz sev vīna glāzi vai šokolādes gabaliņu!

«Ja man kārojas, es to dzeru. Es dievinu labus vīnus,» atklāj aktrise. Vīns saprātīgos daudzumos nav sev jāliedz! Džeina ir kārumniece un to neliedz nedz sev, nedz citiem: «Gribu tumšo šokolādi, dodos tai pakaļ kaut nakts melnumā. Nolaužu gabaliņu - un man pietiek!»

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: EPA/Scanpix

Neaizmirsti seksualitāti

Lai gan aktrisei aiz muguras ir jau četras laulības, viņas sirds šobrīd ir aizņemta un kaisles ir tikpat daudz, cik sākumā

Foto: Buzzfoto/LETA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu