RD opozīcija aicina Ušakovu vērtēt Baraņņika atbilstību amatam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas domes opozīcijas partiju pārstāvji vērsušies pie mēra Nila Ušakova (S) ar lūgumu izvērtēt Vadima Baraņņika (S) atbilstību Satiksmes un transporta lietu komitejas amatam, apstiprināja domes deputāte Juta Strīķe (JKP).

Viņa paskaidroja, ka saskaņā ar domes nolikumu deputātiem ir pienākums informēt priekšsēdētāju, ja kāda no komitejām ir strādāt nespējīga. To opozīcijas pārstāvji ir izdarījuši, nosūtot Ušakovam vēstuli, kurā norāda, ka vairākas Satiksmes komitejas sēdes ir pārtrauktas un darbs netiek pienācīgi organizēts. Strīķe un arī citi opozīcijas deputāti esot «nojukuši no skaita», vai šobrīd nenoslēgtas ir piecas vai sešas sēdes.

Pagaidām gan mērs atbildi saviem kolēģiem sniedzis nav. Kā norādīja Strīķe, opozīcija ir diskutējusi arī par to, vai rosināt Baraņņika atlaišanu, ja tuvākajā laikā nekas nemainīsies.

Ja kāda no komitejām ir darboties nespējīga, priekšsēdētāja pienākums ir sasaukt visu frakciju priekšsēdētājus, lai lemtu par turpmāko rīcību. Strīķe pauda, ka opozīcijas deputātu vidū noteikti atrastos kāds komiteju vadīt cienīgs pārstāvis.

Kā ziņots, piektdien kvoruma trūkuma dēļ kārtējo reizi pārtraukta pēc opozīcijas deputātu ierosinājuma sasauktā Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas ārkārtas sēde.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu