Slavenības, kas diemžēl zaudējušas savus bērnus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA/ Wenn Ltd/ Camera Press/ Everett Collection/ Vida Press

Ikviens vecāks apliecinās, ka bērna ienākšana ģimenē ir viena no lielākajām laimēm, tāpat neviens nenoliegs, ka zaudēt bērnu ir lielākā traģēdija jebkurā ģimenē. Diemžēl dzīve piespēlē visdažādākos pavērsienus, arī pārdzīvojumu un skumju pilnus. Arī slavenības nav pasargātas no šādas nelaimes. Apkopojām pasaulē zināmus cilvēkus, kas, par nelaimi, savus bērnus apglabājuši pārāk agri, ziņo oxygen.com.

 
Foto: SCANPIX SWEDEN

Aktieris Džons Travolta

Džons Travolta un viņa sieva Kellija Prestone zaudēja vecāko dēlu Džetu 2009. gadā, kad viņam bija 16 gadu. Pēc viņa nāves vecāki pastāstīja, ka Džets sirga ar autismu un cieta no krampjiem. Un tikai pēc dēla nāves viņi atzina savu saistību ar scientoloģiju. Travolta divu gadu laikā bieži tika redzēts ar šīs baznīcas pārstāvjiem, kopīgi mēģinot tikt galā ar skumjām par traģisko zaudējumu. Travolta šajā periodā nestrādāja, un viņš pateicas gan Kventinam Tarantino, gan scientoloģijas baznīcai par palīdzību izdzīvot brīdī, kad «bija noticis sliktākais viņa dzīvē».

Foto: SCANPIX SWEDEN
 
Foto: Reuters/ Vida Press

Aktieris Silvestrs Stalone

Silvestra Stalones dēls – aktieris un producents Seidžs Stalone mira 36 gadu vecumā 2012. gadā. Nāves cēlonis bija aterosklerozes izraisīta sirdslēkme. Stalone 2016. gada februārī par šo traģēdiju teica: «Tu vienkārši jūties atbildīgs, ka nebiji tur. Tu glāb tos visus izdomātos cilvēkus, bet nevari izglābt pats savu dēlu. Vēl aizvien nespēju par to runāt.»

 
Foto: Everett Collection/ Vida Press

«Playboy» modele Anna Nikola Smita

Arī šis stāsts ir pilns traģēdijas. 2006. gadā Anna Nikola Smita zaudēja divdesmitgadīgo dēlu Danielu Smitu, kas nomira no letālas antidepresantu un metadona kombinācijas. Tas notika trīs dienas pēc viņa māsas piedzimšanas. Diemžēl sešus mēnešus vēlāk Anna viņam sekoja, mirstot no narkotiku pārdozēšanas.

 
Foto: Reuters/LETA

Aktieris Kianu Rīvzs

1998. gadā Kianu Rīvzs iepazinās ar Dženiferu Saimu, 1999. gadā pieteicās viņu bērniņš (meita). Diemžēl meitiņa, kuru viņi nosauca par Eivu, piedzima priekšlaikus un nedzīva. Abi vecāki bija sagrauti, drīz pēc tam izjuka arī viņu attiecības. Par nelaimi, tikai 18 mēnešus pēc bērna nāves, autokatastrofā mira arī viņa bērna māte Saima.

 
Foto: PA Wire/ Scanpix

Dziedātājs Prinss

Nelaiķa Prinsa un Maites Garsias savienībā 1996. gadā piedzima dēls Bojs Gregorijs. Diemžēl viņš nomira jau nedēļu vēlāk Feifera sindroma dēļ. Šī nelaime pārāk stipri iespaidoja abus vecākus, un pēc gada viņi izšķīrās. Lai gan Prinss reti runāja par šo smago pārbaudījumu, Maite par traumu izteicās daudz biežāk: tā viņu bija atstājusi bez vēlmes vēlreiz kļūt par māti. Tomēr vairākus gadus vēlāk viņa adoptēja bērnu.

 
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/ Scanpix

Dziedātājs Ašers

Laikā, kad Ašers šķīrās no Tamikas Fosteres un cīnījās par dēla aizbildniecību, viņa vienpadsmitgadīgais padēls Kails Glovers traģiski zaudēja dzīvību uz ūdens, kad kāds vīrietis viņu notrieca ar ūdens motociklu. Pēc divām nedēļām zēnam tika konstatēta smadzeņu nāve un viņš tika atvienots no dzīvību uzturošām iekārtām. Mēnesi pēc dēla nāves Tamika zaudēja aizbildniecību pār viņu kopīgajiem diviem dēliem.

 
Foto: Splash, Screen Grabs/ Vida Press

Bokseris Maiks Taisons

2009. gadā četrgadīgo Eksodu Taisonu mājās ar trenažiera cilpu ap kaklu atrada viņas septiņgadīgais brālis Migels. Slimnīcā viņa mira, nāves iemesls - nejauša nosmakšana. Meitenīte bija spēlējusies pie trenažieriem un netīšām sapinusies tur esošajās auklās. Dažus gadus pēc tam Maiks Taisons Opras Vinfrijas šovā teica, ka viņš jutās pilnīgi satriekts un saniknots, šī traģēdija viņu salauzusi. Kopš tā laika Taisons ir strādājis pie tā, lai uzņemtos atbildību un nevienu nevainotu. «Viņa ir mans eņģelis,» teica Taisons.

 
Foto: Camera Press/ Vida Press

Dziedātājs un dziesmu autors Bobijs Brauns

Bobijs Brauns zaudēja savu 22 gadus veco meitu Bobiju Kristīnu Braunu tikai trīs gadus pēc tam, kad traģiski bija zaudējis viņas māti, savu pirmo sievu un ilggadējo mīļoto Vitniju Hjūstoni. Līdzīgi kā viņas slavenā māte ar nāvējošo pārdozēšanu, Bobija Kristīna komas stāvoklī tika atrasta savā vannā 2015. gada janvārī. Diemžēl vēlāk, esot medicīniskajā komā, tika atzīta viņas smadzeņu nāve.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Džons un Žaklīna Kenediji

1963. gada augustā Džons un Džekija ģimenē sagaidīja dēlu Patriku. Bērniņš piedzima priekšlaikus, 37. grūtniecības nedēļā. Diemžēl Patriks mira nepilnas divas dienas vēlāk neārstējamas plaušu kaites – jaundzimušo hialīna membrānu slimības dēļ. Tikai trīs mēnešus vēlāk Džons Kenedijs tika nogalināts.

 
Foto: Rex Features / Vida Press

Mūziķis Dr. Dre

Dr. Dre zaudēja savu 20 gadus veco dēlu Andrē Junioru 2008. gada augustā. Par iemeslu tam bija heroīna un morfija pārdozēšana. Māte nākamajā rītā atrada dēlu mirušu viņa mājās pēc nakts uzdzīves.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu