Apmēram tā izskatīsies jaunā Hyundai Santa Fe

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hyundai

Hyundai pašu publiskajā telpā palaistie gaidāmā Santa Fe dizaina uzmetumi liecina, ka modelis iegūs krietni vien sportiskāku izskatu.

Krosoveru mode pasaulē aizvien ir aktuāla, un tas attiecas kā uz mazajiem, tā arī lielajiem krosoveriem. Hyundai, lai ietu līdzi laikam, ir veikuši labi redzamas izmaiņas arī savam lielajam apvidniekam Santa Fe un tās demonstrē ar pirmajiem diviem datorattēliem.

Foto: Hyundai

Skaidrs, ka sērijveida mašīna no šā zīmējuma atšķirsies, taču galvenie jaunumi ir redzami. Modelim ir paredzēti šauri dienas gaitas lukturu bloki gar pašu motora pārsega malu, savukārt galvenie lukturi atradīsies zemāk. Pēc Hyundai teiktā, ar to radīts unikāls un futūristisks izskats. Tā arī ir jaunā Hyundai dizaina identitāte, kuras aizmetņi pērn bija redzami mazā krosovera Kona izskatā.

Nekādas tehniska rakstura informācijas par jauno Santa Fe pagaidām nav. Tā tiks atklāta modeļa prezentācijā februārī Dienvidkorejā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu